EMA House Sup. Standard Unterstrass

Moderne, mooi, comfortabel appartement "EMA House Sup. Standard Unterstrass", gerenoveerd in 2013.

Huisraad: lift, centrale verwarming, wasmachine (voor alleengebruik), droger (voor alleengebruik).

Parkeergelegenheid: gemeenschappelijke garage, openbare parkeerplaatsen in de straat. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.

Gelegen: in het centrum van Zürich, centraal, rustig gelegen in een deelgemeente.

Infrastructuur en afstanden: winkel 400 m, levensmiddelenwinkel 400 m, restaurant 100 m, openluchtzwembad 2.5 km, bushalte 200 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een trambaan in 1 km en een vliegveld in 10 km.

€ 1719.00

Lees meer...

Zwitserland   -    Zürich
Product
 

Drossli

Gibswil 12 km van Rapperswil: Gezellig, eenvoudig landhuis "Drossli", bouwjaar 1916, gerenoveerd in 2012. Aan de rand van de plaats, rustige, zonnige ligging, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein, tuin. Barbecue. In het huis: centrale verwarming. Toegangsweg tot aan het huis. Parkeerplaats bij het huis. Levensmiddelenwinkel, restaurant, bushalte 200 m, station "Gibswil" 200 m, openluchtzwembad 5 km, overdekt zwembad 5 km. Skilift 2 km, langlaufloipe 200 m.

€ 554.00

Lees meer...

Zwitserland   -    Zürich
Product
 

Stauffacher Botteron

Mooi appartementencomplex "Stauffacher", van 4 verdiepingen. Centrale ligging. In het huis: lift, wasmachine, droger (voor medegebruik). Openbare parkeerplaatsen in de straat extra.

€ 1217.00

Lees meer...

Zwitserland   -    Zürich
Product
 

Sorell Hotel Rigiblick

Nieuw, groot, comfortabel appartement "Sorell Hotel Rigiblick".

Wasmachine (voor medegebruik), droger (voor medegebruik).

Parkeergelegenheid: openbare parkeergarage. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Toegankelijk per kabelbaan.

Gelegen: aan de rand van de plaats van Zürich, in de deelgemeente Oberstrass, Zürichberg, rustig, verhoogd, zonnig gelegen te midden van groen, aan de rand van een bos, in een deelgemeente. Uitzicht vanuit de woning op het landschap en de plaats.

In de omgeving van het huis: park (voor medegebruik).

Infrastructuur en afstanden: supermarkt 300 m, levensmiddelenwinkel 50 m, restaurant 2 m, golfterrein 3 km, ijsbaan 3 km, kinderspeelplaats 100 m, bushalte 20 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een vliegveld in 8 km.

€ 1598.00

Lees meer...

Zwitserland   -    Zürich
Product
 

Schmidgasse

Historisch appartementencomplex "Schmidgasse", van 4 verdiepingen, bouwjaar 1357. Centrale ligging. In het huis: wasmachine (voor medegebruik). Openbare parkeergarage op 400 m. Let op: geen lift.

€ 1665.00

Lees meer...

Zwitserland   -    Zürich
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla