Skeppshult

In de buurt van de rivier de Nissan, op 300 meter ligt dit vakantiehuis midden in de natuur en een naburig huis. Het vakantiehuis ligt net buiten Skeppshult. Het huis is mooi, gastvrij en licht ingericht. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer en de keuken met meubels gemaakt van fijn hout. In het meer Skärshultassjön kunt u goed vissen. Skiërs vinden sneeuw op de Örnvallen, in Hyltebruk. In Ullared op 48 km kunt u inkopen doen. Bezoek de Store Mosse National Park, High Chaparral en Astrid Lindgren's World. Fietsen zijn voor u beschikbaar.

€ 250.00

Lees meer...

Zweden   -    Zuid Zweden
Product
 

Harlösa

Erg mooi vakantiehuis op een groot strandgrondstuk aan het meer Vombsjön. Het meer heeft kwalitatief goed zwemwater en en er zit veel baars in. Het wordt ook gebruikt als drinkwaterbekken voor het 30 km. verderop gelegen Malmö. U beschikt over een eigen klein zandstrand. De omgeving staat bekend als beschermd vogelgebied. Het is mogelijk om wilde dieren in het bos te zien, zoals herten of wilde zwijnen. In de herfst kan de waterstand in het meer sterk varieëren. De bezienswaardigheid die het dichtsbij het vakantiehuis is gelegen is het Övedskloster. Dit is een kasteelpark met Engelse kunst. 10 km van het vakantiehuis ligt het mooie in het bos gelegen golf course Sjöbo GK.

€ 399.00

Lees meer...

Zweden   -    Zuid Zweden
Product
 

Slakmöre

Ruim en gezellig vakantiehuis met grote terrassen, waarvan één overdekt. Het vakantiehuis bevindt zich in een erg mooi kustgebied met zwem- en vismogelijkheden. Private roeiboot inbegrepen. Op het grondstuk bevindt zich eveneens een eenvoudige huis met 4 extra bedden. Dit huisje is eveneens te huur bij de huiseigenaren. Eenvoudige prieel en een klein grasveld voor balspelen. Heel wat bezienswaardigheden en interessante bestemmingen in het gebied. Op slechts 500 meter afstand van de zee, waar u kunt genieten van de prachtige archipel. Op slechts 200 meter afstand van het huis loopt het voetpad Smålandsleden. Dit pad doorkruist verschillende gebieden in de regio. Bent u geïnteresseerd in de vervaardiging van glas? Bezoek dan Pukeberg, op 45 minuten afstand. Boda ligt op ongeveer een uur rijden van het vakantiehuis. In Boda vindt u onder andere een museum. Op 30 km van het vakantiehuis bevindt zich Kalmar, waar u kunt winkelen en wandelen. Ontdek het kasteel, het kunstmuseum, het regionaal museum, het maritiem museum, de kathedraal, het stadspark en nog veel meer. Via de brug bereikt u vanaf hier in 30 minuten Öland. Het eiland is 130 km lang en wordt gekenmerkt door de beroemde vuurtorens op het noordelijke en zuidelijke punt van het eiland. Andere bezienswaardigheden zijn de Grote Alvar, Borgholm Kasteel Borgholm en Solliden, het strand Böda en Eketorp. In Eketorp kunt u kunst vinden in tal van gallerijen.

€ 329.00

Lees meer...

Zweden   -    Zuid Zweden
Product
 

Limhamn

Mooi, smaakvol ingericht vakantiehuis aan een autovrije straat in Gamla Limhamn. Het bevindt zich op 4 kilometer afstand van Malmö in de buurt van het fantastische strand Ribersborg. De Öresundbrug is op 10 minuten afstand. Ook een daguitstap naar Kopenhagen is goed mogelijk. Vanuit de atrium komt u in de kleine tuin waar u veilig bent voor nieuwsgierige buurtbewoners. Bij dit vakantiehuis heeft u de recreatieve faciliteiten van een grote stad, maar ook mooie promenades aan het strand ter beschikking. Een parel in het zuidwesten van Skåne.

€ 619.00

Lees meer...

Zweden   -    Zuid Zweden
Product
 

Klagshamn

Mooi en comfortabel ingericht vakantiehuis ten zuiden van Malmo. Er zijn 3 grote slaapkamers en 2 woonkamers. De keuken is aangenaam ingericht. In de badkamer is een whirlpool en buiten heeft u genoeg plaats. Vanaf het balkon geniet u van een gedeeltelijk zeezicht. Het is slechts 500m naar de zee. Het mooie strand en een kleine haven liggen op ca 2km afstand. 60m van het huis is de bushalte met een verbinding naar het centrum van Malmo. Direct tegenover het huis, aan de andere kant van de straat, is een leuke pizzeria. In de buurt is een manege en speeltuin. In de haven kunt u verse vis kopen. U heeft hier een goede locatie om naar Malmo en Kopenhagen te gaan, ook is het hier rustig en mooi.

€ 540.00

Lees meer...

Zweden   -    Zuid Zweden
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla