Malung

Dit ruime vakantiehuis is prachtig gelegen op een groot, afgelegen terrein op een landtong met een eigen zandstrand aan het meer van Tyngen. Vanaf hier beschikt u over een prachtig uitzicht in drie richtingen. In de buurt van Malung met oude ambachtelijke tradities. Roeiboten en kano's zijn beschikbaar. Ga het water in of ontspan in de sauna. Mogelijkheid om bessen en paddenstoelen te plukken in de omgeving. Rond Malung bevinden zich verschillende wandelpaden, zoals Bäversigen Örsåsen, Lybergsgnupen, Kvarnstensbrottet en Klacken. Indien u wilt vissen, kunt u kiezen uit meer dan 200 meren. Zo kunt u onder andere vissen op snoek en baars. Vliegvissen in de rivier Västerdalaälven. In Malung vindt u een 9-holes golfbaan, die langs de rivier en door een prachtig natuurgebied met een uitgesproken heuvels loopt. In de zomer is er een week lang een dansevenement met 40.000 dansliefhebbers, die verschillende soorten dans beoefenen, van de Foxtrot tot volksdansen. In de winter kunt u langlaufen of schaatsen. Indien u geïnteresseerd bent in de Wasaloop, kunt u Sälen, op 73 km, en Mora, op 76 km afstand bezoeken.

€ 329.00

Lees meer...

Zweden   -    Midden Zweden
Product
 

Jonsered

Dit vakantiehuis is echt iets voor natuurliefhebbers! Het is alleen per boot bereikbaar, met een tocht over het meer Aspen, waarna u kunt aanleggen aan de zwem-en bootsteiger. (U parkeert de auto op het vaste land) Bij het meer is een klein privestrand en op 500 meter ligt een openbare zweminstelling. Voor een leuke stadswandeling kunt u naar Göteborg, of bezoek Liseberg, leuk voor jong en oud. In het meer kunt u goed vissen, evenals in de andere meren in de omgeving.

€ 299.00

Lees meer...

Zweden   -    Midden Zweden
Product
 

Buffalo Bill

Een luxueus vakantiehuis voor een feel-good vakantie. Het vakantiehuis beschikt over twee, naar het westengerichte, terrassen met luifels, zodat u vele uren in de zon kunt doorbrengen. Airconditioning, koelkast met ijsblokjesmachine, keuken en kelder zijn voorzien van betegelde vloeren en vloerverwarming. Eetkamer voor 12 personen. Woonkamer met een open haard. In de relaxruimte (30 m²) vindt u een massagetafel, een jacuzzi voor 6 personen, 2 sauna ruimtes en directe toegang tot het zwembad. Het zwembad is ongeveer 22 ° C warm en is beschikbaar van 01/06 tot 15/09. Rondom het zwembad vindt u prachtige tuinmeubelen. Catering mogelijk voor feesten. Energie-vriendelijk vakantiehuis met aardwarmte. Naburig huis SE-3970. In de zomer is er de mogelijkheid om motorboten en kano's (2-10 personen) te huren bij de huiseigenaar.

€ 519.00

Lees meer...

Zweden   -    Midden Zweden
Product
 

Dyrön

Appartement op de eerste verdieping van een complex aan de zuidelijke poort van de eilanden in de Älgö-Förde, net ten zuiden van het eiland Tjörn. Fantastisch uitzicht op de archipel, een parel in de zee. Heerlijke wandelpaden. Een korte wandeling brengt u naar de sauna, die iedereen kan boeken. Deze goed onderhouden woning heeft een goed uitgeruste keuken en een woonkamer met veel licht en een prachtig uitzicht. Vanaf het terras kunt u leven in de haven aanschouwen. Eigen roeiboot.

€ 629.00

Lees meer...

Zweden   -    Midden Zweden
Product
 

Järvsö

Een van de mooiste vakantiehuizen in Järvsö, in een geweldige locatie op ongeveer 50 meter van Älven Ljusnan, met een prachtig uitzicht over de rivier. Beleef Järvsö met de heuvels en het water in de mooie omgeving. Op 50 meter van het vakantiehuis kunt u gaan vissen, varen of een kano huren. Op 200 meter is het bekende Stenegård met restaurants en winkels. Het is slechts 1,5 km naar Järvzoo met dieren zoals: elanden, beren, wolven en nog veel meer. Bij Järvsö is een fiets park en er zijn ongeveer 19 skipistes. Er zijn ook golfbanen, restaurants en cafés.

€ 690.00

Lees meer...

Zweden   -    Midden Zweden
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla