Havdhem

Licht vakantiehuis met een open galerie. Het vakantiehuis ligt direct aan de zee en het prachtige Kvarnåkershamn. Vanaf het ruime terras heeft u uitzicht op de zee en het eiland van Stora Karlsö. Zeer dichtbij het huis bevindt zich een grote speeltuin voor kinderen en een steiger. Het huis wordt gekenmerkt door de grote woonkamer door de vele ramen heeft u uitzicht in alle richtingen. Op Gotland is het niet ver naar de volgende attractie, een must voor alle bezoekers is zeker een reis naar Hoburgen en een rit langs de prachtige Naturrerservats Ekstakusten.

€ 480.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Tofta

Licht, mooi vakantiehuis in het rustige deel van Tofta, ten zuiden van Visby. Het strand en een mooi natuurgebied liggen in de buurt. Het strand van Tofta hoort tot de mooiste van Gotland.

€ 480.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Villa Skogshem

Klein, hoog gelegen vakantiehuis, circa 60 m van een beschermd natuurgebied en rotspartijen met een heerlijk uitzicht op de haven. Het vakantiehuis en de aanbouw zijn nieuw en verzorgd. Ondanks de centrale ligging in de buurt van de luchthaven en slechts 3 km van Visby is het vakantiehuis toch rustig gelegen. De huiseigenaar spreekt duits.

€ 539.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Burgsvik

Hier verblijft u op Sudret, in de buurt van een levendig dorp en ambachtslieden. Het zandstrand is geschikt om met het hele gezin te zwemmen.

€ 450.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Tingstäde

Gerenoveerd vakantiehuis met comfortabele, moderne inrichting. U verblijft op een manege met weides rondom. Grote tuin om te spelen. Met de huiseigenaar kunt u ook gaan jagen. In Fårö bevindt zich onder andere het Ingemar Bergmann museum.

€ 360.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla