Ygne

Welkom in dit prachtige appartement op de verdieping boven de garage. Hier bent u dicht bij de natuur en geniet u van de excursiebestemmingen Högklint, het vissersdorp Ygne en het strand Fridhem ligt op loopafstand of fietsafstand. Visby ligt ook op slechts een paar kilometer afstand en heeft veel bezienswaardigheden te bieden, met name aantrekkelijk zijn de machtige stadsmuur rond het stadscentrum, de botanische tuinen, Fornsalen en de strandpromenade. Rondleidingen door de stad worden aangeboden in verschillende talen.

€ 540.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Fidenäs

Welkom in dit mooie vakantiehuis in Burgsvikens Strandby. Het vakantiehuisgebied ligt direct aan zee en is ideaal als uitvalsbasis voor uitstapjes in het zuiden van Gotland. Vanwege de locatie in Fide kunt u heerlijk het zuidelijkste puntje van Gotland ontdekken. Hier wordt het landschap gekenmerkt door landbouw, er zijn veel stenen muren rond de velden. Het uitzicht in Hoburgen is fenomenaal. Maak een wandeling langs de kust in het natuurreservaat Husrygg of fiets voor de lunch naar Pensionat Holmhällars.

€ 319.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Havdhem

Vakantiehuis in Hablingbo, een gemeenschap met een eigen wijnmakerij, restaurants en ambachtslieden. In dit huis op de begane grond, zijn de slaapkamers doorgangsskamers. Het huis ligt in de buurt van wegnummer 140 en in de tuin vindt u oude fruitbomen. Helaas kunnen de open haard en hout kachel niet gebruikt. In Havdhem er een agrarisch museum met oude auto's en huishoudelijke apparaten. Visby is op 58 km. gelegen.

€ 759.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Tofta

Licht, mooi vakantiehuis in het rustige deel van Tofta, ten zuiden van Visby. Het strand en een mooi natuurgebied liggen in de buurt. Het strand van Tofta hoort tot de mooiste van Gotland.

€ 479.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Villa Skogshem

Klein, hoog gelegen vakantiehuis, circa 60 m van een beschermd natuurgebied en rotspartijen met een heerlijk uitzicht op de haven. Het vakantiehuis en de aanbouw zijn nieuw en verzorgd. Ondanks de centrale ligging in de buurt van de luchthaven en slechts 3 km van Visby is het vakantiehuis toch rustig gelegen. De huiseigenaar spreekt duits.

€ 520.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla