MELLERUD

Dit gezellige huis staat op slechts 250 meter van het strand van het meer Vänern. Er is een goede strand en u zult hier ook de boot voor vistochten vinden. 14 km en bereikt u het Mellerud golfbaan, even goed naar het strand Vita Sannar, de Riviera Melleruds. De hele familie zal genieten van dit strand. Vlakbij ligt het natuurgebied Kroppefjäll waar u kunt wandelen en bessen kunt zoeken.

€ 410.00

Lees meer...

Zweden   -   
Product
 

Karlshamn

Huis "Karlshamn". 20 m van zee, van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4 km.

€ 996.00

Lees meer...

Zweden   -   
Product
 

Mellerud

Goed onderhouden appartement aan de E45, de verkeersader door Dalsland. Grote tuin om in te spelen. In de omgeving van Vita Sannar, Melleruds eigen strand, wat zeer goed geschikt is voor kinderen.

€ 250.00

Lees meer...

Zweden   -   
Product
 

Havdhem

Licht vakantiehuis met een open galerie. Het vakantiehuis ligt direct aan de zee en het prachtige Kvarnåkershamn. Vanaf het ruime terras heeft u uitzicht op de zee en het eiland van Stora Karlsö. Zeer dichtbij het huis bevindt zich een grote speeltuin voor kinderen en een steiger. Het huis wordt gekenmerkt door de grote woonkamer door de vele ramen heeft u uitzicht in alle richtingen. Op Gotland is het niet ver naar de volgende attractie, een must voor alle bezoekers is zeker een reis naar Hoburgen en een rit langs de prachtige Naturrerservats Ekstakusten.

€ 480.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 

Tofta

Licht, mooi vakantiehuis in het rustige deel van Tofta, ten zuiden van Visby. Het strand en een mooi natuurgebied liggen in de buurt. Het strand van Tofta hoort tot de mooiste van Gotland.

€ 480.00

Lees meer...

Zweden   -    Gotland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla