Slapanov

Dit vakantiehuis is geschikt voor gezinnen met kinderen en staat aan de rand van een dorp, in de buurt van het bos. Vanaf het open terras, welke ook toegankelijk is via de woonkamer, kunt u de kinderen in de gaten houden als ze aan het zwemmen zijn. Op het terras kunt u gezellig barbecueën of samen ontbijten. Op koelere dagen biedt de gezellige open haard warmte. Als u wenst te vissen is dit, tegen kosten, mogelijk in de kleine, privé vijver van 0,5 ha op 3 km afstand. Neem uw eigen visgerei mee. In overeenstemming kan de huiseigenaar een brommer ter beschikking stellen. In de omgeving vindt u de stad Telc die op de UNESCO lijst is opgenomen (ca. 40 km). In de buurt is een manege.

€ 369.00

Lees meer...

Tsjechië   -    Moravië
Product
 

Ranch Babice Vila

De luxe Villa Ranch Babice , is een onderdeel van het in 2010 nieuwgebouw complex waarvan nog 2 andere woningen deel uitmaken, o.a. de CZ-67544-01, CZ-3489.CZ-3494 de staan aan de rand van het dorpje Babice, ca. 40 km ten zuidoosten van Jihlava en 35 km ten noorden van de grens met Oostenrijk. Het vakantiehuis is geweldig gelegen midden in de mooie zuidboheemse natuur met vele bezienswaardigheden en natuur. In de nabije omgeving vindt u het grote stuwmeer Vranov met de prachtige en dominante burcht en vele mooie plekjes om te zwemmen en te watersporten. In het dorpje Sadek kunt u een echte wijnproeverij meemaken en in de burcht Bitov een kijkje nemen in de middeleeuwen. Heeft u zin in een stedenbezoek, dan kunt u prima naar Wenen (1,5 uur rijden) of een paar mooie historische Unesco stadjes in de buurt bezoeken, waaronder Telc en Trebic. Na een dagje cultuur of natuur kunt u een duikje nemen in het verzonken (gezamenlijke) zwembad (12 x 6 x 1,5 m), dat 's avonds verlicht is. De eigenaar organiseert op uw verzoek een leuke avond met muziek en barbecue op de ranch (tegen vergoeding). U kunt echter zelf op het terras barbecueën en van de zon genieten.

€ 586.00

Lees meer...

Tsjechië   -    Moravië
Product
 

Stitary

Een vakantiehuis welke rust en privacy biedt. Te voet is het slechts ca. 600 m naar de dam en het water van het stuwmeer Vranovská přehrada (dt. Frain), waar u ook kunt vissen. De hele omgeving biedt u talrijke, toeristische, aangelegde wandel- en fietspaden.

€ 299.00

Lees meer...

Tsjechië   -    Moravië
Product
 

Holesin

Kleine vakantiehuis in Holešín, een woonwijk van Rájec Jestřábí, het toegangspoort tot de Moravische Karst, dat op ongeveer 11 km afstand ligt. De Moravische Karst is een van de belangrijkste karst gebieden in Midden-Europa. Bekendste is de Macocha, meer dan 138 meter diep. De Punkva grot biedt een cruise op de bodem van de rivier Punkva. De grote stad van Brno ligt op ongeveer 37 kilometer afstand. Tot Wenen zijn het er ongeveer 170 km. Klein zwembad voor de kinderen beschikbaar.

€ 199.00

Lees meer...

Tsjechië   -    Moravië
Product
 

Ranch Babice Bungalow

Uw vrijstaande bungalow op Ranch Babice maakt deel uit van een kleinschalig resort met twee andere appartementen, een villa en een groot zwembad. Het resort is met veel luxe ingericht, de gasten kunnen van een verlicht en verwarmd zwembad gebruik maken (12 m x 6 m) en een gemeenschappelijke ruimte met een televisie met een groot scherm (Netflix). Een internetaansluiting is vanzelfsprekend. Kinderen kunnen zich op een glijbaan of een schommel vermaken. Deze bungalow is heel geschikt voor gezinnen met kinderen of voor een grotere groep in combinatie met een andere accommodaties op het resort.

Het resort bevindt zich aan de rand van de rustige gemeente Babice, circa 15 km ten zuidwesten van Třebíč en op slechts 20 km afstand van de grens met Oostenrijk.

Niet ver van de bungalow bevindt zich het bekende Vranov- stuwmeer en de burchten Bítov en Vranov. De ligging van de bungalow is heel geschikt om bijvoorbeeld een uitstapje naar Wenen te maken (op circa 100 km afstand). Bezienswaardig is ook de stad Třebíč met de joodse wijk die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat ingeschreven.

€ 514.00

Lees meer...

Tsjechië   -    Moravië
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla