Urb Florazar I

Urb. Florazar: Flatgebouw "Urb Florazar I". 300 m van het centrum, zonnige ligging, 100 m van zee. Voor medegebruik: tuin met gazon, openluchtzwembad (01.06.-30.09.). Tennisbaan (extra), kinderspeelplaats. In het huis: lift. Gemeenschappelijke garage. Levensmiddelenwinkel, restaurant 15 m, bushalte, zandstrand 100 m. Wooncomplex met verschillende faciliteiten en diensten. In het complex zijn 3 zwembaden en 2 tennisbanen. Een EHBO'er is in juli en augustus op alle dagen en in juni en september in het weekend aanwezig. Het strand ligt in een baai op 100 m. Intercom.

€ 372.00

Lees meer...

Spanje   -    Costa de Valencia
Product
 

Lina II

Gezellig, comfortabel flatgebouw "Lina II". Zonnige ligging, 20 m van het strand, de straat oversteken, directe toegang tot het strand. Voor alleengebruik: terras. In het huis: lift, wasmachine. Zandstrand 20 m. Attracties in de buurt: Gandía 5 km, Calpe 39 km, Benidorm 47 km, Aeropuerto de Valencia 66 km. Let op: geschikt voor families. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Object referentie: ES-19405 is gelegen op hetzelfde terrein.

€ 526.00

Lees meer...

Spanje   -    Costa de Valencia
Product
 

Guillem II

Gezellig, comfortabel flatgebouw "Guillem II". Zonnige ligging, 20 m van het strand, de straat oversteken, directe toegang tot het strand. Voor alleengebruik: terras. In het huis: lift, wasmachine. Zandstrand 20 m. Attracties in de buurt: Gandía 5 km, Calpe 39 km, Benidorm 47 km, Aeropuerto de Valencia 66 km. Let op: geschikt voor families. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Object referentie: ES-19407 is gelegen op hetzelfde terrein.

€ 526.00

Lees meer...

Spanje   -    Costa de Valencia
Product
 

Lina I

Gezellig, comfortabel flatgebouw "Lina I". Zonnige ligging, 20 m van het strand, de straat oversteken, directe toegang tot het strand. Voor alleengebruik: terras. In het huis: lift, wasmachine. Zandstrand 20 m. Attracties in de buurt: Gandía 5 km, Calpe 39 km, Benidorm 47 km, Aeropuerto de Valencia 66 km. Let op: geschikt voor families. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Object referentie: ES-19408 is gelegen op hetzelfde terrein.

€ 526.00

Lees meer...

Spanje   -    Costa de Valencia
Product
 

Guillem I

Gezellig, comfortabel flatgebouw "Guillem I". Zonnige ligging, 20 m van het strand, de straat oversteken, directe toegang tot het strand. Voor alleengebruik: terras. In het huis: lift, wasmachine. Zandstrand 20 m. Attracties in de buurt: Gandía 5 km, Calpe 39 km, Benidorm 47 km, Aeropuerto de Valencia 66 km. Let op: geschikt voor families. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Object referentie: ES-19421 is gelegen op hetzelfde terrein.

€ 526.00

Lees meer...

Spanje   -    Costa de Valencia
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla