Udias

Rijtjeshuis van 28 m².
Slaapkamer: 1x Twijfelaar,
Woonkamer met open keuken: 2x Opklapbed(den) of matras(sen),
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
Terras of vergelijkbaar:

€ 179.00

Lees meer...

Spanje   -    Cantabrië
Product
 

Badámes

Ruim appartement met 2 slaapkamers in Bádames, Valle de Asón, in Cantabrië. Door de grote glazen voorkant in de woonkamer en de zuidelijke ligging, wordt de kamer overspoeld met licht en vanaf het kleine balkon heeft u een mooi uitzicht.

€ 189.00

Lees meer...

Spanje   -    Cantabrië
Product
 

Udías

Gelegen op minder dan 5 km van de Cantabrische kust, ligt dit prachtige vakantie herenhuis op een prachtig platteland. Het huis is gelegen op een prachtige finca, vanwaar u de kust en de bergen van Cantabrië en Asturië kunt bewonderen.

€ 199.00

Lees meer...

Spanje   -    Cantabrië
Product
 

Urb la Joya

Huis "Urb la Joya", van 2 verdiepingen. Buiten de plaats, rustige, zonnige, verhoogde ligging, 2 km van zee, aan een doodlopende weg. Voor alleengebruik: prieel (6 m2). Eigen garage. Winkel, levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 400 m, station 300 m, zandstrand 2 km. Golfterrein 3 km. Groepen jongeren uitsluitend op aanvraag.

€ 648.00

Lees meer...

Spanje   -    Cantabrië
Product
 

La Anjana

La Anjana I: Mooi, comfortabel rijtjeshuis "La Anjana". 5 km van het centrum van Cabezon de la Sal, 45 km van het centrum van Santander, 13 km van zee. Parkeerplaats. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km, zandstrand 13 km. Attracties in de buurt: Comillas 8.5 km, Cueva El Soplao 24 km, Cueva de Altamira 25 km. Let op: geschikt voor families. Groepen jongeren uitsluitend op aanvraag. Huizen volledig gerenoveerd, typisch stenen gebouw nabij een bos. De huizen liggen op ongeveer 20 meter afstand van de grotten "Las Cuevas Los Manzanos" (met een natuurlijk ondergronds meer en stalactieten), open voor het publiek.

€ 394.00

Lees meer...

Spanje   -    Cantabrië
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla