Vivenda Flor do Mar

Comfortabel, eenvoudig appartement "Vivenda Flor do Mar", bouwjaar 1950 uit de 20e eeuw, gerenoveerd in 1994.

Wasmachine (voor medegebruik).

Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.

Gelegen: in het centrum.

Infrastructuur en afstanden: winkel 4 km, supermarkt 500 m, restaurant 500 m, openluchtzwembad 4 km, zandstrand 12 km, bushalte 500 m.

€ 539.00

Lees meer...

Portugal   -    Madeira
Product
 

Casa de Campo Arco de São Jorge

Oud, comfortabel, eenvoudig rustico "Casa de Campo Arco de São Jorge", bouwjaar 2009, gerenoveerd in 2012.

Wasmachine (voor alleengebruik).

Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Onverharde weg. Per auto aanbevolen.

Gelegen: aan de rand van de plaats van Arco de São Jorge, te midden van groen. Uitzicht vanuit de woning op de bergen en het landschap.

In de omgeving van het huis: park (voor alleengebruik, 8 m2, omheind), tuin (voor alleengebruik, 33 m2, omheind), barbecue (voor alleengebruik).

Infrastructuur en afstanden: winkel 10 km, supermarkt 10 km, levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 200 m, kiezelstrand 10 km, golfterrein 42 km, tennis 52 km, manege 42 km, kabelbaan 52 km, bushalte 100 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een hoofdweg in 1 km en een vliegveld in 40 km.

€ 889.00

Lees meer...

Portugal   -    Madeira
Product
 

Caniço

Dit vakantieappartement in Caniço, op het prachtige eiland Madeira ligt op slechts 15 minuten van het beroemde Praia dos Reis Magos strand en is met zijn afmetingen van 120 m2, de ideale keuze voor koppels die van een romantische droomvakantie aan zee willen genieten. Het interieur is open en ingericht in vrolijke kleuren. De grote glazen deur in de woonkamer laat veel licht toe en geeft toegang tot de tuin, die een indrukwekkend uitzicht over de zee geeft. Hier kunt u zonnen en ontspannen op een ligstoel of genieten van een glas wijn en het rustgevende blauw van de oceaan.

€ 390.00

Lees meer...

Portugal   -    Madeira
Product
 

Casa do Pereiro

Eenvoudig, rustieke eengezinswoning "Casa do Pereiro", gerenoveerd in 2008, omgeven door bomen.

Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Smalle weg. Per auto aanbevolen.

Gelegen: aan de rand van de plaats, buiten de plaats Camacha, rustig gelegen.

Infrastructuur en afstanden: winkel 1 km, levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km, steenstrand 10 km, zandstrand 14 km, golfterrein 8 km, tennis 10 km, manege 8 km.

€ 406.00

Lees meer...

Portugal   -    Madeira
Product
 

Quinta da Achada

Kleine, comfortabele, gezellige villa "Quinta da Achada" uit de 19e eeuw, omgeven door bomen.

Wasmachine (voor alleengebruik).

Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Onverharde weg.

Gelegen: aan de rand van de plaats van Funchal, boven, zonnig gelegen in een deelgemeente. Uitzicht vanuit de woning op zee, de bergen en de haven.

In de omgeving van het huis: park (voor medegebruik), tuin (voor medegebruik), ligweide (voor medegebruik), openluchtzwembad (voor medegebruik), buitendouche (voor medegebruik).

Infrastructuur en afstanden: winkel 2 km, supermarkt 2 km, levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km, openluchtzwembad 2 km, kiezelstrand 2 km, golfterrein 10 km, manege 10 km, kinderspeelplaats 2 km, bushalte 200 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een vliegveld in 16 km.

€ 875.00

Lees meer...

Portugal   -    Madeira
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla