2

Op Flekkerøy ( tunnelverbinding met het vaste land) vindt u dit vakantiehuis direct aan het fjord gelegen. Op aanvraag te huur: Motorboot met GPS, plotter, stuurhuis en dieselmotor. Grote bootbrug met terras op een paar meter afstand. De scherenkust van Flekkerøy nodigt u uit voor een heerlijke boottocht. In de nabijheid ligt Kristiansand met het bekende dierenpark en de geliefde sprookjesstad Kardemommeby. De eigenares is een gerenommeerd kunstenares. Bij bestelling van bedlinnen zullen de bedden voor aankomst voor u opgemaakt worden. Bootseizoen: April-Oktober.
Buren: NO-3381, NO-3383.

€ 779.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Vest Agder Fylke
Product
 

Lokeli Hyttegrend Nr. 2

Gezellig, oud en eenvoudig vakantiehuis. Het vakantiehuis bevindt zich in een rustige en natuurlijke omgeving met heel wat wandelpaden en wilde dieren. Op 200m van het vakantiehuis is een klein visrivier. Een beetje vindt u een meer waar u kunt vissen en zwemmen. Hier kunt u de hele dag genieten met het hele gezin. Lyngdal bevindt zich op ongeveer 40 minuten rijden. Hier kunt u winkelen, zonnen op het strand of met het hele gezin naar het waterpark. Op weg naar Lyngdal is het de moeite waard om even te stoppen bij het prachtige landschap langs de rivier Lygna. Lygna staat bekend als één van de beste zalmrivieren van Noorwegen. Op 40m afstand liggen de vakantiehuizen NO-2937 en NO-2939.

€ 299.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Vest Agder Fylke
Product
 

Øyslebø

Dit is een oudere, charmante vakantiehuis met een 1 ½ verdieping. Het huis is gerestaureerd en gemoderniseerd. Idylle locatie in een mooie bos, omgeven door veel ruimte. Het is ideaal voor gezinnen. U kunt vissen en zwemmen in Birkelandsvandet, dat 200 meter van het huis verwijderd is. Tot de dorp met een postkantoor, bank en winkels is het slechts 5 km, ook tot het fjord is het 5 km. Naar mandal en Kristiansand is het slechts 23, respectievelijk 37 km. De zalmrivier Mandalselven stroom slechts 3 km van het huis. Dit is geweldig voor vissers! Visseizoen van 1-06 tot 21-08.

€ 312.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Vest Agder Fylke
Product
 

Lokeli Hyttegrend Nr. 1

Gezellig, oud en eenvoudig vakantiehuis. Het vakantiehuis bevindt zich in een rustige en natuurlijke omgeving met heel wat wandelpaden en wilde dieren. Op 200m van het vakantiehuis is een klein visrivier. Een beetje vindt u een meer waar u kunt vissen en zwemmen. Hier kunt u de hele dag genieten met het hele gezin. Lyngdal bevindt zich op ongeveer 40 minuten rijden. Hier kunt u winkelen, zonnen op het strand of met het hele gezin naar het waterpark. Op weg naar Lyngdal is het de moeite waard om even te stoppen bij het prachtige landschap langs de rivier Lygna. Lygna staat bekend als één van de beste zalmrivieren van Noorwegen. Op 40m afstand liggen de vakantiehuizen NO-2938-13.

€ 299.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Vest Agder Fylke
Product
 

Sør Audnedal

Fantastisch gelegen vakantiehuis, direct aan een fjord. Hier bevinden zich een groot terras, een steiger, een visschoonmaakplaats en een boot. Via een trap bereikt u de steiger. Buiten bevinden zich meerdere zithoeken, zowel op de steiger als op het terras. Op het terras staan tevens een buitenhaard en een barbecue. Hier verblijft u aan de zonnige zijde van het Lenefjord, waar u kunt vissen op rustig vaarwater. Het vakantiehuis is niet ver gelegen van de vuurtoren van Lindesnes, de idyllische haven van Korshamn en Farsund. Buren: 15 m.

€ 599.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Vest Agder Fylke
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla