Naustdal

Vakantiehuis op een geweldige locatie, bij het Førdefjord in Naustdal, en met een prachtig uitzicht op het fjord. Het gebied beschikt over een rijke flora en fauna en met een beetje geluk kunt u het noorderlicht ervaren. maak een ontspannende wandeling over een van de vele mooie wandelpaden in het gebied. Het prachtige Stavang bevindt zich op slecht een korte autorit, waar u de voornaamste levensmiddelen kunt kopen. Førde ligt op 40 km afstand en biedt diverse winkels. Net om de hoek kunt u een boot huren. Hier wordt u tevens goed geadviseerd voor dat u de boot instapt.Conclusie: Een erg gezellig vakantiehuis voor een leuke en ontspannende vakantie. Vanaf 2018, snellere internetverbinding tegen een meerprijs.

€ 591.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Sogn, Fjordane
Product
 

Vangsnes

Vakantie appartement met een overdekt terras met uitzicht op de Sognefjord. Dit gebied wordt beschouwd als een van de mooiste in de provincie Sogn. Vele attracties zoals staafkerken, stenen kerken, winkels en grote wandelroutes. Slechts 150 meter van het appartement kunt u vissen vanaf de fjord kust. Aanbevolen zijn dagtochten naar de gletsjer Nigardsbreen, de Glacier Museum Breheimsenteret en Sogndal, de grootste stad op het Sognefjord. In de winter is het skicentrum Vik. Eigenaar biedt fietsen en hengelsportartikelen en gebruikt soms eerste verdieping van het huis.
Waarschuwing: het is een kelder appartement

€ 655.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Sogn, Fjordane
Product
 

Honningsvåg

Huis "Honningsvåg". 200 m van zee, 4 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), wasmachine. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 10 km.

€ 765.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Sogn, Fjordane
Product
 

Flekke

Het huis is in een idyllische locatie aan de oever van de prachtige fjord. Grote kade voor het grillen en te ontspannen. Zwemmen bij de pier naast het huis. Prachtige wandel-en visgebied.

€ 408.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Sogn, Fjordane
Product
 

Sandane

Huis "Sandane". 5 m van zee, 12 km van het meer. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 2 km.

€ 413.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Sogn, Fjordane
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla