Suldalsosen

Dit aantrekkelijke en goed uitgeruste vakantiehuis heeft een mooie ligging en panoramisch uitzicht op het Hylsfjord en de bergen. Zeer goede vis- en zwemmogelijkheden. Hier kunt u kabeljauw, koolvis en haring vangen. Goede wandelmogelijkheden in het prachtige landschap. Dagtochten naar natuurverschijnselen Lysefjord, Prekestolen en Hardanger mogelijk. Groot overdekt terras met tuinmeubelen en barbecue. Boot kan gehuurd worden. Natuurgrondstuk. Buren op 50 m.

€ 659.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Rogaland
Product
 

3

Zeer groot en zeer rijk uitgerust vakantiehuis met panoramisch uitzicht op de Vatsfjord. 2 ruime terrassen gelegen op het zuiden en het westen. Uitstekende vis- en zwemmogelijkheden in de fjord. Goede wandelmogelijkheden op aantrekkelijk terrein. Kindvriendelijk. Bezoekt u ook eens de festivalstad Haugesund, de pitoreske kolonie in Skudeneshavn en Stavanger. Ervaar het mooie vogeleiland Utsira - tevens kleinste gemeente van Noorwegen (200 inwoners). Dagtrips naar Lysefjord/Preikestolen. Afstand tot buren: 30 meter.

€ 650.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Rogaland
Product
 

Sjernaøy

Mooi vakantiehuis met een rustige en maritieme ligging meteen aan het water. Panoramazicht op de bergen en het fjord. Zeer goede vis-, en zwemmogelijkheden in het fjord. Hier kunt u vissen op kabeljauw, forel en makreel. Open en overdekt terras met een mooie barbecueplaats. Kindvriendelijke omgeving. Goede wandelmogelijkheden in de omgeving. Stavanger is zeker een bezoek waard. Dagtocht naar Prekestolen en Lysefjord. Diverse boten en motoren te huur. Gebruik van de whirlpool is tegen betaling.

€ 779.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Rogaland
Product
 

Nedstrand Feriehus

Mooi vakantiehuis van hoge kwaliteit in Nedstrand met een geweldig uitzicht op het fjord. Geniet 's ochtends van een koffie op het ruime terras. Zeer goede vismogelijkheden in het fjord, zowel op kabeljauw als op koolvis. Is er iets beter dan de zelf gevangen vis 's avonds op de barbecue te leggen? Goede wandelpaden langs het fjord en door de bergen, bijvoorbeeld naar Prekestolen. Ferry naar Stavanger (1 uur.). Extra boten, motoren en een echolood kunnen wordt gehuurd. Buren op 4m afstand.

€ 559.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Rogaland
Product
 

Finnøy

Groot en goed uitgerust vakantiehuis met een ruim, zonnig terras op het zuidwesten. Panoramisch uitzicht op de baai Nordbøvågen alsook de Boknafjord. Zeer goede vis- en zwemmogelijkheden in het onverstoorbare Fjord op 150m. afstand. De natuur biedt een fijn wandelterrein aan. Dagtochtjes naar Stavanger, naar de festivalstad Haugesund, het pretpark Kongeparken, de eilandgemeenschap Kvitsøy alsook de Lysefjord met de Preikestolen en de Kjerag. Buurman: 20m.

€ 399.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Rogaland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla