Brændholen (OSL160)

Locatie: landelijk, uitzicht op het meer, uitzicht op Vinlandstjern meer.
Toegang/parkeren: mogelijkheid te parkeren op het grondstuk.
Grondstuk (privegebruik): ca. 1000 m², open grondstuk.
Buitenplaatsen(privegebruik): terras, meubels aanwezig, transportabele barbecue.
Sport/ vrije tijd: privegebruik (inclusief): fietsen (afhankelijk van beschikbaarheid).
Vissen: Vismogelijkheden zeer goed, visvergunning van de eigenaar (inclusief). visverwerkingsplaats buiten.
Informatie boten: Roeiboot (9 voet; inclusief).

● Afstanden:
Centrum Gan ca. 5 km. Lillestrøm ca. 22 km. Oslo ca. 43 km.
Dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid (Gan) ca. 5 km. Dichtstbijzijnde supermarkt (Fetsund) ca. 15 km.
Dichtstbijzijnde buren ca. 30 m.
Vliegveld Oslo Gardermoen ca. 53 km. Veerhaven Oslo ca. 43 km.
Meer ca. 50 m (Vinlandstjern). Meer ca. 5 km (Øyeren). Zandstrand ca. 5 km (Øyeren).
Golfbaan Fetsund (18-hole golfbaan) ca. 15 km.

€ 396.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oslo en omgeving
Product
 

Veierland

Welkom in dit gezellige vakantiehuis waar u kunt genieten van de rust op een gezellig autovrij eiland. Het vakantiehuis bevindt zich op een geweldige locatie, direct aan de waterkant, en beschikt over verschillende buitenruimtes waar u kunt zonnebaden, zwemmen of vissen. Op het eiland is er een kiosk, een restaurant, een café en een bakkerij. Er zijn heel wat wandel- en fietspaden in de omgeving. Niet ver naar Nøtterøy, Tjøme en Tønsberg. Om naar het eiland te komen, kunt u de veerboot nemen en 4 km naar het huis lopen of u door de boot van de verhuurder naar de deur laten brengen. De auto kan geparkeerd worden aan de kade in Tenvik, parkeren moet betaald worden per dag of week. Watertoevoer buitenaf. ( campeerdouche ).

€ 580.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oslo en omgeving
Product
 

Åsgårdstrand

Mooi vakantiehuis in Åsgårdstrand. Het huis ligt op een lichte heuvel en u heeft een prachtig uitzicht op het Oslofjord en de blauwe zee, die zich uitstrekt tot aan de horizon. Vlakbij uw vakantiehuis is een prachtig strand en de steiger. Hier ligt de eigenaar ook met zijn boot. Verschillende restaurants en een opwindende golfbaan bevinden zich hier ook. De beroemde Noorse schilder Edvard Munch bracht hier enkele jaren door in Åsgårdstrand en enkele van zijn beroemde motieven zijn vanaf hier afkomstig. U kunt ook een bezoek brengen aan het Munch House.

€ 549.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oslo en omgeving
Product
 

Hvitsten

Met een fantastische locatie aan het Oslofjord, tussen Drøbak en Son, vindt u dit gezellige vakantiehuis. Op het zonnige terras kunt u genieten van mooie en warme zomeravonden. Er is een uitbouw naast de parkeerplaats. Voor wandelingen in de omgeving is het aan te raden om het beroemde kustpad te volgen. Pretpark Tusenfryd voor kinderen. In Drøbak moet je het beroemde fort Oscarsborg bezoeken. U kunt ook het leven van de zee in het aquarium verkennen of een wandeling maken in interessante niche-winkels in Drøbak. Als u tijdens uw vakantie wilt winkelen, raden we een reis aan naar de Outlet in Vestby.

€ 640.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oslo en omgeving
Product
 

Skjeberg

Gezellig huis met een prachtig uitzicht op de Seer. Hier kunt u op het terras zitten en naar zeil- en vissersboten kijken of zelfs een boottocht maken. Als u houdt van vissen, kunt u hier makreel of forel aan de haak krijgen. Het gebied heeft verschillende mooie zwemplekken en aan de kade is er een leuk restaurant dat af en toe concerten en dans organiseert. Goede wandelmogelijkheden. Er zijn veel paddenstoelen en bessen in het bos. Het oude centrum van Fredrikstad, het fort Fredriksten in Halden en het pretpark Tusenfryd zijn niet ver weg. De eigenaar heeft een boerderijwinkel met vers fruit en groenten.

€ 790.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oslo en omgeving
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla