Fåvang

Vakantiehuis aan de Kvitfjell. Goede vismogelijkheden in Lagen of in de bergen. Misschien vangt u wel een forel of andere vissen vanaf de brug bij Favang. In de buurt van Hunderfossen en familiepark Lilleputthammer. Het huis bevindt zich op een steenworp afstand van de Zweedse grens. Het vakantiehuis is gelegen in de Noorse plaats Fåvang in de provincie Oppland, een klein gehucht met nog geen 1.000 inwoners.

€ 479.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oppland Fylke
Product
 

Dokka

Een vakantiehuis met een heerlijk uitzicht. Hier is genoeg ruimte. Op korte afstand is Ullsjøen, hier kunt u vissen op zalm en snoek. Een visvergunning is verplicht. Om het huis zijn er wandelgebieden en fiets/mountainbike paden. In de winter is er op 20 meter van het huis een langlauf route door Oppland heen. Gaat u liever skieën? Dan kunt u op ca. 20 km afstand het skigebied Spåtind vinden, ook kunt u hier "Fjellkørling", proberen, een variant van curling.

€ 1383.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oppland Fylke
Product
 

Venabygd

Perfect uitgerust vakantiehuis, gelegen op een beschutte locatie in een gebied met meerdere huizen tussen de Gudbrandsdalen en Østerdalen. Traditioneel houten vakantiehuis met een modern interieur van zeer hoge standaard. Groot en zonnig terras gelegen op het zuidwesten. Jagen en vissen mogelijk. Dichtbij Nationaal Park Rondane. Talrijke aangegeven wandelpaden en skipistes, evenals bergpaden om te fietsen. Olympische afdaling in Kvitfjell: 30 km. Kleinere, gezinsvriendelijke afdalingen in Spidsbergseter: 7 km. Open slaapzolder met lage plafondhoogte. Buren op 50 meter afstand.

€ 499.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oppland Fylke
Product
 

Øyer

Appartement met uitzicht op Gudbrandsdalen en Hafjell. Goede mogelijkheden om te fietsen. In Øyerfjellet zijn er vele meren, beken en rivieren. Visvergunningen kunnen worden gekocht op meerdere plaatsen. Ideaal om vanuit uw vakantieverblijf verschillende prachtige visstekken te ontdekken en zo uw eigen vis te vangen. Deze kunt u vervolgens heerlijk bereiden voor een lekkere avondmaaltijd. Deze kunt u vervolgens nuttigen terwijl u geniet van het prachtige uitzicht!

€ 536.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oppland Fylke
Product
 

Hunndal

Dit hoog en vrij gelegen vakantiehuis beschikt over een prachtig panoramisch uitzicht over het meer Skumsjø. In de buurt gelegen van het waterpark in Raufoss. Het is niet ver van de Olympische stad Lillehammer, Gjøvik en Hamar. Buren op 20 meter afstand. De Noorse gemeente Vestre Toten, waar het vakantiehuis is gelegen, ligt in de provincie Oppland. Raufoss is een klein plaatsje met amper 7.000 inwoners.

€ 320.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Oppland Fylke
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla