Ballstad

Welkom in dit mooi vakantiehuis in het noorden van Noorwegen. Het vakantiehuis beschikt over een fantastische ligging tussen de bergen en de zee. U kunt het panoramische uitzicht bewonderen vanuit de hot tub in het vakantiehuis. Indien u spannende wandelingen in het prachtige landschap wilt maken, leent de omgeving hier zich perfect voor. Zowel bergachtig als gemakkelijk terrein. De vissers zullen eveneens genieten van hun verblijf in dit vakantiehuis. Er zijn goede vismogelijkheden in de omgeving. Indien u meer van het noorden van Noorwegen wilt ervaren, dan raden wij de Lofoten aan met zijn prachtige natuur en spannende attracties.

€ 999.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Noord Noorwegen
Product
 

Kjøpsvik

Dit grote vakantiehuis is gelegen in een gebied met zeer goede mogelijkheden voor diepzeevissen. U kunt hier vissen op kabeljauw, heilbot, zalm of zeeforel. De vangst kunt u bij het vakantiehuis op de visaflegplaats schoonmaken. Het vakantiehuis heeft en balkon, een terras en staat op een gemeenschappelijk grondstuk. De berg Stetind ligt in de buurt. De afstand tot de stad Kjøpsvik is 5 meter. De dichtstbijzijnde buren wonen op slechts 30 meter.

€ 1659.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Noord Noorwegen
Product
 

Nygårdsjøen

Vakantiehuis in een geweldige omgeving direct aan de Sundjordrivier en Sundfjord waar u perfect kan vissen. Er is een goede plek om te vissen aan het meer, de rivier of in de bergmeertjes. Wandelen langs de rivier is natuurlijk ook leuk om te doen. Ook bergwandelingen bieden geweldige uitzichten. De weg langs het huis brengt u naar Kystriksveien en is een belevenis op zich. Bod¢ ligt op ongeveer 1 uur rijden afstand en op ongeveer 40 minuten afstand kunt u de zogenaamde Saltstraumen ontdekken, waar de sterktste stroming van het water zich bevindt. In het dorp is duiken zeer populair. Onze tip: Het Polarkreis-Center in Saltfjellet. (Op ong 2,5 uur afstand

€ 599.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Noord Noorwegen
Product
 

Gullesfjord

Mooi vakantiehuis, dicht bij de Lofoten en Vesterålen. Het gebied staat wereldwijd bekend omwille van de visserij. Het uitzicht op het Gullesfjord is gewoon prachtig. Het vakantiehuis is goed uitgerust en beschikt over een gerenoveerde badkamer met een jacuzzi. Op de begane grond bevindt zich de grote woonkamer met een home theater. Op het grote terras zit u beschut tegen de noordenwind.

€ 779.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Noord Noorwegen
Product
 

Sandhornøy

Ruim vakantiehuis dat prachtig gelegen is aan Sandhornøy. Fantastische natuur in een gebied dat zeker niet moet onder doen voor de Lofoten. Het vakantiehuis ligt direct aan het Saltfjord en op slechts een korte boottocht van het gebied rond de Saltstraumen, dat bekend staat om zijn uitstekende vismogelijkheden. Men kan ook erg goed vissen vanaf de boot of vanaf de pier. Groot grondstuk en een schuur met een tafeltennistafel voor de dagen met minder goed weer. Diverse mooie zandstranden in de directe omgeving. Goede bergwandelmogelijkheden, onder anderen naar Sandhornet met een spectaculair uitzicht. Maak een trip over de Kystriksveien (RV-17). Dit is langste nationale toeristische route van Noorwegen. Dagtochten langs deze route zijn sterk aanbevolen. Op ongeveer 1,5 uur rijden van Bodo met o.a. het Norwegian Aviation Museum en het Zalm Center Bodø. ongeveer 50 minuten naar Saltstraumen (heel wat korter per boot). Saltstraumen is misschien wel de sterkste getijden stroom ter wereld en beschikt over een grote variëteit aan zeevogels die hier de winter doorbrengen. Eider en zeearenden in het gebied. Saltstraumen en de omgeving bieden ook spectaculaire duikmogelijkheden. Ongeveer 2,5 uur tot aan Kjerringøy en Saltfjellet met de Polasirkelsenteret. Wij raden u aan om via de RV 812 naar Saltfjellet te rijden. Indrukwekkend landschap. Op deze route is er ook volop de gelegenheid voor (korte) wandelingen in de bergen. Ongeveer 1,5 uur rijden naar Svartisen (Glomfjord / Nordfjord). Kort bed in de 5de slaapkamer.

€ 770.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Noord Noorwegen
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla