Myrtun

Groot en mooi vakantiehuis met panoramisch uitzicht over het Tomrefjord. 33m2 groot, open terras met tuinmeubels en een barbecue. Het huis is slechts 900 m van de boothaven en een visplek. Goede vismogelijkheden in het visrijke fjord. Goed uitgangspunt om alles te beleven dat More en Romsdal te bieden heeft. De stadjes Alesund en Molde zijn zeker een bezoekje waard. Leuk uitgangspunt voor wandelingen naar Geiranger, de panorama straat over de bergen naar Trollstigen en de Atantische weg. Max 3 personen / Boot. Extra boot vooraf bijboeken. Appartement op onderste verdieping (NO-5843). Buren: 10m.

€ 549.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Møre, Romsdal
Product
 

Rønnestad hytte Røvreiten

Mooi vakantiehuis in een idyllische kustomgeving. Het vakantiehuis staat in de gemeente Haram in de buurt van de Jugendstilstad Ålesund. Goede vismogelijkheden en veel mooie wandelpaden in de omgeving. Wanneer u dit vakantiehuis boekt, ervaart u het echte ongerepte Noorwegen. U zult hier helemaal tot rust komen. Met de auto rijdt u zo naar de mooiste plekken uit de omgeving voor prachtige uitzichten.

€ 430.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Møre, Romsdal
Product
 

Valsøyfjord

Welkom in dit mooie vakantiehuis op korte afstand van het Valsøyfjord in Halsa. Het vakantiehuisje beschikt over een eigen aanlegsteiger, boot en een plaats om vis schoon te maken. Het vakantiehuis is dus een goede uitvalsbasis voor vis- en vaarliefhebbers. Zoetwaterforel kunt u vangen bij het meer dat zich op een korte autorit van het vakantiehuis bevindt. Bij het meer vindt u tevens ook goede wandelpaden terug. Trondheim, dat zich slechts op een paar uur van het vakantiehuis bevindt, is een stad dat een groot scala aan activiteiten bezit.

€ 475.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Møre, Romsdal
Product
 

Fiksdal

Welkom in dit gezellige vakantiehuis aan de voet van het Romsdalsfjord. Het is slechts een paar stappen tot aan het water en de boten. Vanaf de veranda beschikt u over een prachtig uitzicht over het fjord. Erg populair bij vissers dankzij de extreem grote vissen. Op het terrein vindt u ook een gedeelde visfileerplaats en een rokerij. Het vakantiehuis bevindt zich in een prachtige, natuurlijke omgeving en is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de spectaculaire Noorse natuur. Wij raden uitstappen aan naar Molde, Ålesund en de beroemde Trollstigen. Op ongeveer 4 km van het vakantiehuis ligt er een mooie en goed bewegwijzerde wandelroute. De buren zijn NO-6614. De huiseigenaar woont op hetzelfde terrein.

€ 489.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Møre, Romsdal
Product
 

Fiskebua

Mooi appartement in de buurt van het Tomrefjord. 20 m² groot, overdekt terras met tuinmeubelen en barbecue. Goede plek om te vissen bij de fjord. Goed uitgangspunt om alles dat Romsdal te bieden heeft. De steden Ålesund en Molde met het jaarlijkse Jazz festival is zeker een bezoek waard. Prima uitgangspunt voor wandelingen naar Geiranger, de schilderachtige weg over de bergen, Trollstigen, de waterval Mardalsfossen. Appartement op de benedenverdieping van de NO-5841. Buren: 10 m. Max. 3 pers. / boot! De extra boot moet vooraf worden gereserveerd.

€ 359.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Møre, Romsdal
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla