Tysnes

Groot vakantiehuis met panoramisch uitzicht op het Bjørnafjord. Ruim en zonnig terras en prachtig aangelegde tuin. Slechts 100 meter van de vis- en zwemmogelijkheden in het fjord. Boot in de haven in Våge. Heerlijke wandelmogelijkheden; Tysnessåto (753 m boven de zeespiegel) is het hoogste punt met een spectaculair uitzicht op de archipel. Bezoek Mandelhuset restaurant of Haaheim Farm voor een lekkere maaltijd bereid met lokale ingrediënten en in een statige omgeving. Bergen bereikt u met de seightseeing boot Hardangerfjord Express of met de auto. Bezoek ook Baroni Rosendal, Folgefonna Nationaal Park en het zomer ski centrum.

€ 990.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Hordaland
Product
 

Liereid Hyttefelt

Dit grote vakantiehuis ligt vrij en ongestoord aan het Førresfjord. Groot terras met panoramisch uitzicht. Speeltuin. Het huis is ideaal voor meerdere gezinnen of grotere visgroepen. Het huis is gelegen in een zeer rijk visgebied met vele fantastische visplekken. Toegankelijk wandelpad naar de boot beneden. Aparte schuur aan het fjord voor het vis apparatuur. Vriendelijke glooiende heuvels met een aantal grote wandelpaden langs de bessen en paddestoelen. De festival stad Haugesund ligt op 40 minuten rij afstand. Bergen ligt op 2 uur rijden afstand. Buren wonen op 50 meter afstand.

€ 831.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Hordaland
Product
 

Stord

Mooi vakantiehuis met prachtig uitzicht over het fjord en het gebergte met de gletsjer Folgefonna op de achtergrond. Groot terras en mooie wintertuin met panoramisch uitzicht, op een prachtige natuurlijke omgeving het hele jaar door. Landelijk en rustig gebied met mooie wandel- en vismogelijkheden in de directe omgeving. Na een korte autotocht bereikt u het eiland Stord met winkelstraten, museum en zwembad. Rijdt ook naar Moster Amfi op het eiland Bomlo en de stad Haugesund, dagtripjes naar Bergen en Kvinnherad met de Baronie Rosendal.

€ 669.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Hordaland
Product
 

Skare Odda

Ruim appartement van hoge standaard. Het huis beschikt over een zonnige terras. In de zomer kunt u wandelen, bessen en paddenstoelen verzamelen. In de winter kunt u bijvoorbeeld langlaufen. Buren op 1 meter verwijderd. Bergen: 2 uur rijden. Bergen is de tweede stad van Noorwegen en staat bol van de historie. Ook vindt u er bijvoorbeeld de baai Vagen, deze is opgenomen in de werelderfgoedlijst van Unesco. Verder is Bergen het beginpunt van vakantiegangers die bergen en gletsjers willen zien. Ook de tochten naar de Hurtigruten beginnen in Bergen.

€ 329.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Hordaland
Product
 

Sjøidyll

Kwalitatief vakantiehuis met een hoge standaard dat een prachtig uitzicht op de Ølenfjord biedt. Rustige en idyllische omgeving, direct aan het fjord, met een eigen aanlegsteiger. Licht en gezellig interieur en meubilair. Goede vismogelijkheden in het fjord. Boten van verschillende afmetingen, eventueel met motor, kunnen worden gehuurd. We raden excursies aan naar Hardanger en Bergen dat heel wat wereldberoemde attracties te bieden heeft. Onze tip: Neem de kabelbaan en geniet in het restaurant van het uitzicht op de stad. Welkom in Noorwegen!

€ 810.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Hordaland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla