Homborsund

Hier kunt u de frisse zeelucht inademen. Dit mooie vakantiehuis ligt op een prachtige locatie aan de gracieuze archipel, die uitnodigdt om te zwemmen en vissen. Slechts een korte loopafstand is de boot, waarmee u snel naar de beste visstekken kunt gaan en de vele mooie baaien te verkennen. Het vakantiehuis is een zonnige, bijna gesloten tuin. Na een twintig minuten rijden steden Grimstad en Lillesand. Kristiansand Zoo ligt op 40 minuten afstand. Het aangrenzende deel van het huis wordt af en toe gebruikt door de eigenaren als een vakantiehuis, maar is meestal leeg.

€ 704.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Aust Agder Fylke
Product
 

Type A

Welkom in dit architectonisch interessante en goed uitgeruste vakantiehuis. Geniet van de zon en het uitzicht vanaf het dakterras . Door de zandbak, het kinderbed en de kinderstoel, is dit vakantiehuis de perfecte plek voor uw gezinsvakantie. Het zwembad, in het nabijgelegen Jegertunet Hotel, nodigt u uit om te zwemmen. Het strand van Skarvannet bevindt zich op slechts een korte wandelafstand. Onze tip: Neem de veerboot, niet ver van het vakantiehuis, naar de "witte" stad Risør. Hier kunt u de karakteristieke houten huizen, restaurants, winkels, bioscoop en het zoutwater aquarium bezoeken. Ook aan te raden is een uitstap naar de kleine dierentuin in Brokelandsheia. De kustplaatsen Kragerø en Tvedestrand bevinden zich op korte afstand van het vakantiehuis. 2017: mogelijke geluidsoverlast door bouwwerken.

€ 370.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Aust Agder Fylke
Product
 

Jervehiet

Aantrekkelijk luxueus vakantiehuis omgeven door een unieke natuur met watervallen, rivieren, meren, rust, ruimte, en ruimte voor frisse lucht! Slechts 50m van de Fosslaugfossen waterval en het Tveitvatnet meer verwijderd. Aan het Tveitcatnet meer vindt u een aantal kindvriendelijke zandstranden en hier ligt ook een roeiboot waar u gebruik van kunt maken om te vissen of ontspannen. Alle ruimtes zijn comfortabel en gezellig ingericht. Ook geschikt voor 2-3 gezinnen. Langlaufski's zijn te huur in Galleri. Afstand tot buren: 12m.

€ 599.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Aust Agder Fylke
Product
 

Elg

Dit luxueuze huis ligt in een prachtig, bosrijk gebied op slechts 50m afstand van de Fosslaugfossen waterval en het Treitvatnet meer. Alle ruimtes zijn bijzonder stijlvol ingericht met elegante meubels. Kindvriendelijk, privé zandstrand. Hier ligt ook de boot, die u kunt gebruiken voor vissen of om heerlijk te ontspannen. Het huis is ingericht voor 2 gezinnen. Langlaufski's te huur bij de Hillestad. Afstand tot buren: 10m.

€ 590.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Aust Agder Fylke
Product
 

Bjørnehiet

Aangenaam luxueus vakantiehuis omgeven door een unieke natuur met watervallen, rivieren, meren, rust, ruimte en friise lucht. Op slechts 50m van de Fosslaugfossen waterval en het Tveitvatnet meer. Aan het Tveitvatnet meer vindt u tevens een kindvriendelijk zandstrand en een boot om lekker mee te gaan vissen of lekker op te ontspannen. Alle ruimtes zijn comfortabel en gezellig ingericht. Ook geschikt voor 2-3 gezinnen. Langlaufski's te huur bij Hillestad. Afstand tot buren: 10m

€ 509.00

Lees meer...

Noorwegen   -    Aust Agder Fylke
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla