L'Oddhastru 2

Drie panoramische appartementen in een klein complex, op een steenworp afstand van het prachtige strand van Golfo Aranci, in typisch Sardijnse stijl, omringd door weelderige mediterrane struikgewas. Vanuit het appartement heeft u direct toegang tot het strand via een 5 meter lange weg, die wordt gedekt door een weelderige vegetatie. Eenvoudig, geïnspireerd door de cultuur en traditie van Sardinië. Geniet van het panoramische uitzicht op de zee, de stranden en het dorp Golfo Aranci. De eilanden Tavolara en Molara en het eilandje Figari die verdwalen in het blauw van de lucht en de zee. Zie ook IT-24606 -IT-24607- IT-24608.

€ 459.00

Lees meer...

Italië   -    Sardinië
Product
 

Quadri Lungomare 1

Groot, comfortabel, gezellig huis in een rij "Quadri Lungomare 1".

Wasmachine (voor alleengebruik).

Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats.

Gelegen: in het centrum van Golfo Aranci, centraal gelegen aan de zee. Uitzicht vanuit de woning op zee.

In de omgeving van het huis: buitendouche (voor medegebruik).

Infrastructuur en afstanden: winkel 50 m, supermarkt 100 m, levensmiddelenwinkel 50 m, restaurant 10 m, zandstrand 50 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een vliegveld in 15 km.

€ 402.00

Lees meer...

Italië   -    Sardinië
Product
 

Quadrifoglio

Vakantiehuis gelegen op een heuvel en op ca.4 km afstand van Porto Cervo, in de exclusieve omgeving van Costa Smeralda. Het vakantiehuis is een deel van een complex met in totaal 5 afzonderlijke huizen. Enkele prachtige stranden van Sardinië liggen op ongeveer 2 km afstand en zijn lopend goed te bereiken. Het vakantiehuis heeft een grote patio, welke beschikt over een panoramisch uitzicht op Cala di Volpe, Porto Rotondo en het eiland Tavolare. Het zwembad wordt gedeeld met de gasten van de andere 4 huizen en is via de verzorgde tuin te bereiken. Het vakantiehuis bestaat uit een hoofdgebouw en een kleine annex met een badkamer en een kleine slaapkamer met een stapelbed, de ingang ligt aan de tuin.

€ 1470.00

Lees meer...

Italië   -    Sardinië
Product
 

Villa Sa Guardia 400 m spiaggia

Groot, eenvoudig, rustieke landhuis "Villa Sa Guardia 400 m spiaggia".

Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis.

Gelegen: buiten de plaats pula, geïsoleerd, rustig, zonnig gelegen te midden van groen, aan de zee, op het strand. Uitzicht vanuit de woning op het landschap.

In de omgeving van het huis: terrein (voor medegebruik, 5.000 m2), buitendouche (voor medegebruik), privé-strand (voor medegebruik), barbecue (voor medegebruik), stookplaats (voor medegebruik).

Infrastructuur en afstanden: winkel 1.5 km, supermarkt 1.5 km, levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 2.5 km, steenstrand 400 m, zandstrand 400 m, kiezelstrand 400 m, rotsstrand 1.5 km, bushalte 1.5 km. Let op, in de nabijheid bevindt zich een hoofdweg in 1.5 km, een trambaan in 28 km en een vliegveld in 32 km.

€ 876.00

Lees meer...

Italië   -    Sardinië
Product
 

Casa Coppia 2

Groot, eenvoudig, gezellig huis met 2 appartementen " Casa Coppia 2".

Wasmachine (voor medegebruik).

Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats.

Gelegen: in het centrum van Porto Istana, rustig gelegen te midden van groen, aan de zee. Uitzicht vanuit de woning op de tuin.

In de omgeving van het huis: tuin (voor medegebruik, 200 m2).

Infrastructuur en afstanden: winkel 1 km, zandstrand 500 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een vliegveld in 10 km.

€ 475.00

Lees meer...

Italië   -    Sardinië
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla