Lovely

Appartement ideaal voor koppels, gelegen in een huis met in totaal 6 appartementen, op het platteland, op korte afstand van het meer (1,4 km). De omgeving waar het huis zich bevindt is vrij geïsoleerd, in een gebied waar er slechts een paar huizen; in feite het huis is gelegen langs 900 meter van de smalle weg met een onverharde weg voor 200 meter. Het huis is omgeven door 50.000 m2 van het terrein, met tuinen en hoge bomen, de binnenkant van dat is het zwembad en een bowlingbaan. Parkeerplaats. Bij de dichtstbijzijnde steden, Leggiuno en Laveno, zowel binnen 3,5 km, zijn er winkels, restaurants en diensten.

Het appartement bestaat uit: op de begane grond eetkamer, open keuken; Een wenteltrap leidt naar boven, waar sprake is van een tweepersoonskamer met geen deur met een klein balkon en een badkamer.

€ 457.00

Lees meer...

Italië   -    Italiaanse Meren
Product
 

Family

Appartement gelegen in een huis met in totaal 6 appartementen, op het platteland, op korte afstand van het meer (1,4 km). De omgeving waar de woning zich bevindt is vrij geïsoleerd, in een gebied waar je bent slechts een paar huizen; in feite is gelegen langs 900 meter van de smalle weg met een onverharde weg voor 200 meter. Het huis is omgeven door 50.000 m2 van het terrein, met tuinen en hoge bomen, de binnenkant van dat is het zwembad en een bowlingbaan. Parkeerplaats. Bij de dichtstbijzijnde steden, Leggiuno en Laveno, zowel binnen 3,5 km, zijn er winkels, restaurants en services.

Het appartement bestaat uit: op de begane grond eetkamer met slaapbank voor twee personen (140 cm); vanuit de eetkamer leidt naar een veranda; keuken; Een wenteltrap leidt naar boven, waar er twee tweepersoons slaapkamers, een met een balkon met een tafel en stoelen, en een badkamer.

€ 590.00

Lees meer...

Italië   -    Italiaanse Meren
Product
 

Macchia Rossa

2 Nieuwe woningen (IT-5352 en IT-5353) in een huis in de heuvels ten oosten van het Gardameer. Het is omgeven door velden en kleine wijngaarden en andere huisjes. Het grondgebied heeft een weide met zwembad, welke u met de eigenaars 400m verderop deelt. Beide woningen beschikken over een open vliering met slaapbank. Het Gardameer is het grootste meer van Italie. In het meer zijn enkele eilanden, het grootste ligt nabij Salo: Isola del Garda met Villa Borghese. Circa 2km zuidelijk daarvan, in de baai van Manerba en San Felice, ligt Isola San Biagio. Het is een geliefd vakantieoord. Babybed is op aanvraag.

€ 890.00

Lees meer...

Italië   -    Italiaanse Meren
Product
 

Vilux Heliopolis 3

Fijn appartement met terras op de begane grond van een villa, slechts 500m van het strand van Menerba. De tuin in het huis is gedeeld met de twee andere appartementen in de villa (IT-31922 en IT-31917). De ligging is ideaal om Manerba del Garde te bereiken (1km), alsook het beroemde thermaalbad van Sirmione (25km) met de betoverende oude binnenstad. Verder is Desenzano met haar stranden en de hoofdstraat, wat deel uitmaakt van het historische Piazza Malvezzi (17e eeuw), een heerlijke stad om te ontdekken. Het gezamenlijke zwembad ligt op 2km afstand.

€ 399.00

Lees meer...

Italië   -    Italiaanse Meren
Product
 

Borgovico

Oud appartementencomplex "Borgovico", gerenoveerd in 2000. Centrale ligging, 400 m van het meer. In het huis: lift. Openbare parkeergarage op 400 m, extra. Winkel 20 m, levensmiddelenwinkel 50 m, supermarkt 200 m, restaurant, bar 50 m, bushalte 100 m, station "Como San Giovanni" 400 m, openluchtzwembad 1 km. Golfterrein 5 km, tennis 1.5 km. Attracties in de buurt: Villa Olmo 1.2 km.

€ 480.00

Lees meer...

Italië   -    Italiaanse Meren
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla