Olivia

Olivia is een modern ingerichte en goed uitgeruste, vrijstaande villa met privé oprit. De villa ligt op een fantastische locatie aan zee met een geweldig uitzicht over de zee. Er is een tuin van 1000 vierkante meter en een groot panoramisch terras. In de tuin aan de voorkant van het huis staan Bougainville, rozen, sierplanten, palmen en andere mediterrane vegetatie.

De villa ligt op 25 mt hoogte, ongeveer 50 meter van de zee. De Santa Maria baai met zandstranden, pubs en winkels liggen op ongeveer 700 mt afstand van villa Olivia.

De omgeving van Capo Vaticano bestaat uit leuke, gemoedelijke dorpjes, prachtige natuur, in een heuvelachtig gebied en veel kleine weggetjes. Het is leuk om een bootje te huren of om een trip naar Stromboli, één van de Eolische eilanden te maken.

€ 720.00

Lees meer...

Italië   -    Calabrië Basilicata
Product
 

Monolocale Celeste

Comfortabel, eenvoudig, gezellig huis in een rij "Monolocale Celeste".

Parkeergelegenheid: openbare parkeerplaatsen in de straat. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.

Gelegen: in het centrum van Santa Maria di Ricadi, centraal, rustig, zonnig gelegen aan de zee.

Infrastructuur en afstanden: winkel 150 m, supermarkt 150 m, levensmiddelenwinkel 150 m, restaurant 150 m, zandstrand 20 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 30 km, een hoofdweg in 10 m, een trambaan in 500 m en een vliegveld in 60 km.

€ 423.00

Lees meer...

Italië   -    Calabrië Basilicata
Product
 

Villa Lina con Vista Mare

Comfortabele, eenvoudige, gezellige villa "Villa Lina con Vista Mare".

Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.

Gelegen: in het centrum van Joppolo (VV), centraal, zonnig gelegen te midden van groen, aan de zee, op het strand. Uitzicht vanuit de woning op zee en de tuin.

In de omgeving van het huis: terrein (voor alleengebruik), tuin (voor alleengebruik), barbecue (voor alleengebruik).

Infrastructuur en afstanden: winkel 200 m, supermarkt 200 m, levensmiddelenwinkel 200 m, restaurant 100 m, zandstrand 70 m, kiezelstrand 70 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 30 km, een hoofdweg in 70 m, een trambaan in 1 km en een vliegveld in 60 km.

€ 460.00

Lees meer...

Italië   -    Calabrië Basilicata
Product
 

Villa Irene

Vakantiehuis in Santa Domenica di Ricadi, in de provincie Vibo Valentia. Het huis heeft uitgerust en schattig buitengedeelte vanwaar u een heerlijk uitzicht heeft op het omliggende landschap. Het huis ligt nabij supermarkten en restaurants. Het biedt gasten de mogelijkheid in korte tijd de Calabrische zee te bereiken. Het beroemde strand van Tropea ligt op ongeveer 4km afstand. In de omgeving ligt ook Formicoli en de drie baaien van Grotticelle - een van de mooiste badplaatsen in Ricadi. Parkeermogelijkheden bij het huis.

€ 369.00

Lees meer...

Italië   -    Calabrië Basilicata
Product
 

Selene

Groot, comfortabele, gezellige villa "Selene".

Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk.

Gelegen: in het centrum van Joppolo, centraal, zonnig gelegen aan de zee. Uitzicht vanuit de woning op zee en de tuin.

In de omgeving van het huis: tuin (voor medegebruik).

Infrastructuur en afstanden: supermarkt 300 m, restaurant 200 m. Let op, in de nabijheid bevindt zich een snelweg in 40 km, een hoofdweg in 30 m, een trambaan in 1.5 km en een vliegveld in 60 km.

€ 414.00

Lees meer...

Italië   -    Calabrië Basilicata
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla