Szijartó (BGK111)

Locatie: woongebied, vakantiewijk.
Grondstuk (medegebruik door andere vakantiegasten): ca. 2500 m², open grondstuk, boombestand, weide, fruitbomen. Nog een ander vakantiehuis op het grondstuk.

Buitenbereik (privé gebruik):
Grondstuk: eigen grondstukgedeelte ca. 1000 m², open grondstuk, boombestand, weide. 1 x mogelijkheid te parkeren op het grondstuk. terras (overdekt), meubels aanwezig, 2 strandstoelen, transportabele barbecue.

● Afstanden:
Centrum Balatongyörök ca. 1,5 km. Keszthely ca. 10 km.
Dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid ca. 600 m.
Meer ca. 1,3 km. Strand met gras ca. 1,3 km.

€ 272.00

Lees meer...

Hongarije   -    West Transdanubië
Product
 

Emöke (BGK105)

Locatie: in een wijk Balatonederics, woongebied.
Toegang/parkeren: mogelijkheid te parkeren op het grondstuk.
Grondstuk (privegebruik): ca. 1000 m², afgesloten grondstuk (hek), met planten begroeid, verzorgd, tuin, grasvelden. Onderhoud grondstuk door de eigenaar 3 keer per week.
Buitenplaatsen(privegebruik): terras (overdekt), terras, meubels aanwezig, barbecue uit stenen.
Zwembad (privegebruik): 4,5 x 2,5 m, 1,20 m diepte, gehele seizoen geopend. Zwembadbereik: van tegels voorzien, 6 strandstoelen.
Sport/ vrije tijd: privegebruik (inclusief): speeltoestellen voor kinderen.

● Afstanden:
Centrum Baltonederics ca. 500 m. Balatongyörök ca. 5 km. Keszthely ca. 12 km.
Dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid ca. 500 m.
Meer ca. 1,5 km. Strand ca. 1,5 km.

€ 636.00

Lees meer...

Hongarije   -    West Transdanubië
Product
 

Fertöd

Dit vakantiehuis staat in een klein dorp in de buurt van de Neusiedler See. Als u houdt van het landelijke leven en rust dan bent u hier aan het goede adres. Het huis is ideaal voor grote gezelschappen of families, voor iedereen is, in het huis, er wel een rustig plekje te vinden. De inrichting is gezellig en smaakvol. De 1000 m² grote tuin met zwembad biedt ontspanning voor jong en oud. Op het grondstuk is voldoende ruimte om 3 auto´s te parkeren. Het huis is in het bezit van een Nederlandse eigenaar en u kunt hier Nederlandse televisiezenders ontvangen. Jongerengroepen niet toegestaan. Het vakantiehuis en het grondstuk zijn aan de voorzijde afgesloten middels een smeedijzeren hek. Dit zorgt ervoor dat u op het gehele terrein privé zit. In de omgeving bevinden zich het kasteel Esterházy, de parelstad Kőszeg of ontdek de Neusiedler See.

€ 619.00

Lees meer...

Hongarije   -    West Transdanubië
Product
 

Thomas (KES109)

Locatie: woongebied.
Toegang/parkeren: 2 x mogelijkheid te parkeren op het grondstuk.
Grondstuk (gebruik met anderen): ca. 900 m², afgesloten grondstuk (hek, elektrische poortingang), boombestand, met planten begroeid, grasvelden. Op het grondstuk woont de eigenaar.

Buitenbereik (privé gebruik):
Grondstuk: eigen grondstukgedeelte, deels afgesloten (hek), boombestand, grasvelden. terras 14 m², zitplaats buiten, balkon, meubels aanwezig, transportabele barbecue.
Privé zwembad: Privé zwembad: 6 x 2,8 m, 1,20 m diepte, gehele seizoen geopend. Zwembadbereik: van tegels voorzien, strandstoelen, parasol, buitendouche.

● Afstanden:
Centrum Gyenesdias ca. 300 m. Keszthely ca. 3 km. Heviz ca. 6 km.
Dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid ca. 300 m.
Meer ca. 1 km. Strand ca. 1 km.

€ 451.00

Lees meer...

Hongarije   -    West Transdanubië
Product
 

Balaton H475

Balatonkeresztúr 20 km van Keszthely: Mooi Huis met 2 woningen "Balaton H475", van 2 verdiepingen. In de plaats, 400 m van het meer. Voor alleengebruik: mooie, verzorgde tuin (omheind), ligweide. Patio. In het huis: air-conditioning (extra). Levensmiddelenwinkel, restaurant 300 m. Bekende meren kunnen gemakkelijk worden bereikt: Hévíz Thermal 27 km.

€ 1068.00

Lees meer...

Hongarije   -    West Transdanubië
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla