Debrecen

Vakantiewoning - Begane grond van 40 m².
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den),
Woonkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Keuken
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche en ligbad
Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
Terras of vergelijkbaar
Serre onverwarmde

€ 296.00

Lees meer...

Hongarije   -    Noordelijke Grote Laagvlakte
Product
 

Puszta

Het huis ligt op 200m van het centrum van het nationale park Hortobáyer Puszta, in een complex met andere familiehuizen. Hortobágy Puszta wordt toeristisch benut, in aanvulling op het toeristische informatiecentrum, waar ook Duits en Engels gesproken wordt. Er zijn koetsritten naar de Puszta met paardenshows, mogelijkheden tot paardrijden op de vlakte, diverse musea, een dierentuin en een wilde dierenpark, en in de omliggende steden zijn er thermen met alle behandelingen en watertemperaturen tot 40 graden. De dichtstbijliggende grotere stad Debrecen ( ca. 300.000 inwoners) ligt op 40 km afstand. Het bekendste kuuroord dat 26 km verder ligt is Hajduszoboszlo met een wateroppervlak van 10.000 m². In beide plaatsen zijn er veel zeer goedkope restaurants en winkels die aanbeveling verdienen. In het huis liggen vele bescheiden, brochures en kaarten te wachten, waar in de interessante bezienswaardigheden en evenementen te vinden zijn.
Hortobágy heeft een station, dat op ongeveer 200m van het huis ligt, een grote bekende stoeterij, grijze runderen, waterbuffels, Rackaschapen, Mangalitza varkens, een vogelopvang voor gewonde wilde vogels, die daar worden behandeld om vervolgens opnieuw in het wild gezet te worden, en nog veel meer. De kerk en de markt in Hortobágy zijn ook een bezichtiging waard.

€ 326.00

Lees meer...

Hongarije   -    Noordelijke Grote Laagvlakte
Product
 

Tiszameer

Luxe vakantiewoning met zwembad staat op een perceel van 3.300 vierkante meter met een kindvriendelijke omheining rondom.

Vrijstaande vakantiewoning, rustig gelegen aan de rand van het dorp. Ongeveer 3 kilometer van het Tiszameer waar u heerlijk kunt zwemmen, vissen of op het strand kunt zonnebaden.

Tevens zijn er in Abadszalok allerlei watersportmogelijkheden zoals: een waterski / banaan / parasealing / jetski / reuzewaterglijbaan etc. etc.
De bouwstijl is oud Hongaars ½ meter dikke muren dus 's zomer lekker koel en 's winter lekker warm.

Zo bestaat er de mogelijkheid voor het huren van een houten platte tiszaboot met aanhangmoter van 5pk voor vissen of toeren over de Tisza en Tiszameer.

€ 372.00

Lees meer...

Hongarije   -    Noordelijke Grote Laagvlakte
Product
 

Tiszafüred

U heeft voor gekozen voor dit comfortabele huis in een mooie en natuurlijke omgeving nabij het Tiszameer? Hier kunt u genieten van de smaakvolle inrichting en de perfect gekozen kleuren in de kamer. U ervaart hier een echte feel-good sfeer. Geniet van de zon in de wintertuin, terwijl uw kinderen spelen in de tuin. Airco inbegrepen. Het bekende vissersparadijs is te vinden naast de deur.

€ 252.00

Lees meer...

Hongarije   -    Noordelijke Grote Laagvlakte
Product
 

Cserkeszölö

Vakantiewoning - Op meerdere verdiepingen van 50 m².
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Woonkamer met open keuken
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Handdouche en ligbad
Terras of vergelijkbaar: Overdekt terras

€ 170.00

Lees meer...

Hongarije   -    Noordelijke Grote Laagvlakte
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla