Le Ranska

"Le Planot", 2 chalets in een rij met aparte ingang, in scandinavische houten stijl. Rustige ligging in een doodlopende straat op een grondstuk met bomen, dat omheind is (haag). Landgoed "Chalets Fleurance", omgeven door bomen. 50 huizen in de plaats. In de plaats, 6 km van het centrum van La Bresse, rustige ligging tegen een helling, in een woonwijk, 3 km van het skigebied, aan een doodlopende weg, te midden van groen. In het huis: berging voor ski's. Toegangsweg (bergweg). In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel, restaurant 100 m, openluchtzwembad 800 m, 4 km. Ski faciliteiten 3 km, skipisten 3 km, langlaufloipe 3 km. Bekende skigebieden kunnen gemakkelijk worden bereikt: La Bresse. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting op aanvraag (extra). Hoofdstraat in de buurt 20 m van het huis. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

€ 475.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Région Lorraine
Product
 

Kelche

Kleine residentie "Kelche", van 3 verdiepingen. In de plaats, 500 m van het centrum van Gérardmer, 1.5 km van het skigebied. In het complex: bergruimte voor fietsen, berging voor ski's, centrale verwarming, Verwarming ter plaatse te betalen. In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. Openbare parkeerplaatsen. Winkel, restaurant 500 m, overdekt zwembad 1 km. Golfterrein 29 km, tennis 1 km, ijsbaan 1 km. Attracties in de buurt: Casino 1 km.

€ 375.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Région Lorraine
Product
 

Chalets Fleurance

"Le Planot", 2 chalets in een rij met aparte ingang, in scandinavische houten stijl. Rustige ligging in een doodlopende straat op een grondstuk met bomen, dat omheind is (haag). Landgoed "Chalets Fleurance", omgeven door bomen. 50 huizen in de plaats. In de plaats, tegen een helling, 3 km van het skigebied, te midden van groen. In het huis: berging voor ski's. Toegangsweg (bergweg). In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel, restaurant 100 m, openluchtzwembad 800 m. Ski faciliteiten 3 km, skipisten 3 km, langlaufloipe 3 km. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting op aanvraag (extra). Hoofdstraat in de buurt. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

€ 555.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Région Lorraine
Product
 

Denipaire

Deze chalet is heerlijk rustig gelegen op een heuveltop vlakbij het dorpje Denipaire, in het noordelijk deel van de Vogezen 10 km ten noorden van Saint Dié. Met het 'Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges' ten oosten van u zijn er voldoende mogelijkheden voor mooie wandelingen en fietstochten. Ook een doorsteek naar het mooie stadje Colmar met zijn vakwerkhuizen en oude kerk met orgel maakt een leuke dagtrip. Om even ten zuiden daarvan de Elzasser wijnen te gaan proeven, klinkt aanlokkelijk. Dit gezellige en vrijstaande chalet staat op een heuveltop vlakbij het dorp en 25 m van het huis van de eigenaren. In het comfortabel ingerichte chalet woont u als een vorst met een mooi uitzicht over heuvels en velden.

€ 299.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Région Lorraine
Product
 

Le Planot

"Le Planot", 2 chalets in een rij met aparte ingang, in scandinavische houten stijl. Rustige ligging in een doodlopende straat op een grondstuk met bomen, dat omheind is (haag). Landgoed "Chalets Fleurance", omgeven door bomen. 50 huizen in de plaats. In de plaats, rustige ligging tegen een helling, in een woonwijk, 3 km van het skigebied, aan een doodlopende weg, te midden van groen, in het bos. In het huis: berging voor ski's. Toegangsweg (bergweg). In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. Parkeerplaats op het terrein. Levensmiddelenwinkel, restaurant 100 m, openluchtzwembad 800 m. Ski faciliteiten 3 km, skipisten 3 km, langlaufloipe 3 km. Let op: auto noodzakelijk. Baby uitrusting op aanvraag (extra). Hoofdstraat in de buurt. De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. De brochurefoto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

€ 416.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Région Lorraine
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla