Chigny

Dit grote vrijstaande vakantiehuis met een mooie tuin en een terras is rustig gelegen in de Picardie regio. Ontdek deze mooie streek, beroemd om zijn groene landschappen, niet ver van de Belgische grens. U verblijft in een ideaal gebied om mooie wandelingen of fietstochtjes te maken. De Kerk van Saint-Quentin-de-Chigny is zeker een bezoek waard. Deze mooie vakantiewoning is ideaal voor diegenen die de rust en stilte van het platteland zoeken voor een ontspannen verblijf met de familie maart toch met de mogelijkheid van activiteiten in de omgeving.

€ 499.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Picardië
Product
 

Argoules

Voormalig stalgebouw van het kasteel Château d'Argoules. Door de renovering is er een mooie vakantiehuis ontstaan. Het is modern en er zijn veel originele zaken behouden. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de eiken balken aan het plafond en de mooie stenen haard. Hier kunt u zich met het hele gezelschap rond de haard gezellig maken aangezien die midden in de woonkamer staat. Op het grote, groene binnenplaats kunt u gezellig barbecuen. In het huis is nog een recreatieruimte zonder televisie zodat u zich helemaal kunt concentreren op uw vakantielectuur.

€ 630.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Picardië
Product
 

Gite La Haie Fondue

Gerenoveerd landhuis in een klein dorp, een ideale plek voor natuurliefhebbers. De eigenaar heeft een 'biodiversiteits' tuin die u kunt bezoeken op afspraak. U verblijft in de buurt van de vallei van de rivier de Oise met zijn vissen, zijn ornithologie en outdoor activiteiten, een perfecte uitvalbasis om deze mooie regio te verkennen. U kunt de versterkte kerken, het 1000 jaar oud kasteel of het hertenpark in Etreaupont bekijken. Kano's kunnen in de omgeving gehuurd worden en wandelingen door de prachtige bossen van de regio kunnen worden geregeld.

€ 389.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Picardië
Product
 

Toeufles

Deze accommodatie op de begane grond van een grote villa aan de rand van een klein dorp is ideaal om uw zomervakantie door te brengen. Geniet van een wandeling of fietstocht door het land, ga in de buurt vissen of bezoek het schilderachtige St. Valéry-sur-Somme met zijn stoomtrein en visrestaurants. Als u geluk heeft ziet u misschien wel een of twee robben in de baai. In Bagatelle vindt u een pretpark, Middeleeuws kasteel in Rambures, gotische kathedralen in Amiens. Ook kunt u de Opaalkust met zijn mooie zandstranden bezoeken. Tafeltennis, tafelvoetbal en darts in de voormalige schuur. Het bovenste gedeelte wordt niet bewoond en is afgesloten.

€ 299.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Picardië
Product
 

Bernot

Vakantiehuis met omheinde tuin in een rustig dorp niet ver van St.-Quentin, beroemd om zijn prachtige basiliek, zijn typische architectuur en musea. De rivier de Oise loopt door het dorp en biedt de mogelijkheid om te vissen (met vergunning), of breng een bezoek aan het 1000 jaar oud kasteel. Stoomtrein liefhebbers kunnen gaan naar de "Chemin de Fer Touristique du Vermandois" bij St.-Quentin en een ritje met de stoomtrein maken langs de vallei van de Somme. Of breng de dag door in het Waterpark du Taureau met verschillende mogelijkheden om te zwemmen en sportieve activiteiten.

€ 390.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Picardië
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla