Inxent

In de Vallee de la Course, dit vakantiehuis is gelegen op de veeboerderij van de eigenaar. Bij het huis ligt een jeu de boules baan en tafeltennis. U heeft ook toegang tot het grondstuk de eigenaar met ezel weide. Een tweede tuin grenst aan de rivier waar u kunt vissen (met visvergunning). Op 800 meter vindt u een gerenommeerd restaurant en de chocoladefabriek Beussent. Bezoek ook Montreuil-sur-Mer (8 km) en maak hier een wandeling naar de stadsmuren, winkels en restaurants, Desvres, bekend om zijn aardewerk, musea en markten of breng een bezoek aan de haven en het Maritiem Museum in Etaples of de zandstranden in Le Touquet en Boulogne sur-Mer.

€ 240.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Nord Pas de Calais
Product
 

Cheriennes

Dit vakantiehuis beschikt nog over die originele houten balken en was oorspronkelijk een boerderij. In de zomer kunt u veel tijd doorbrengen in de grote, omheinde tuin. In de koudere maanden zorgt de de open haard in de woonkamer voor een gezellige warmte en meer comfort. Wandel door Hesdin, die op donderdag ook een kleurrijke markt biedt en profiteer van het bos van Hesdin, ofwel wandelen er met uw hond of met de fiets. Verder weg ligt de Opaalkust met prachtige badplaatsen en zandstranden. Arras met zijn geplaveide pleinen en historische oude stad is ook zeker een bezoek waard. Montreuil-sur-Mer is een charmante plek met een prachtig fort en uitzicht op het omliggende platteland. Let op: op het terrein ligt een kleine, niet omheinde vijver.

€ 299.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Nord Pas de Calais
Product
 

Campagne les Hesdin

Gelegen dicht bij een kleine stad met alle nodige voorzieningen staat dit vakantiehuis met ruime slaapkamers, een grote, eigen tuin en een zonnig terras. Bezoek Le Touquet en Montreuil-sur-Mer met zijn prachtige stadsmuren en geplaveide straatjes, of genieten van de zandstranden van de Côte d'Opale en het strand van Berck. Bezoek Hesdin en Saint-Valery en maak een wandeling in de zomer op de rommelmarkten in de regio. Dicht bij twee golfbanen: een in Le Touquet en een in Nampont. En u kunt hier ook het Land van Zeven Valleien via de rustige paden ontdekken.

€ 460.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Nord Pas de Calais
Product
 

Ste Cecile St Gabriel

Dit moderne twee-onder-één-kap-huis ligt in een woonwijk, op slechts 20 minuten lopen van de prachtige zandstranden en winkels van Ste-Cecile-Plage. De elegante badplaats Le Touquet met casino, restaurants en prachtige winkels ligt op 15 minuten afstand. Rijd door de mooie dorpen en steden die zich verbergen in de rustige valleien, of ontspan op de stranden van de Côte d'Opale. Bezoek Montreuil-sur-Mer met stadsmuren, geplaveide straten, markten, zomerbloemen en festivals, of bezoek Somme. Pretpark en golfbaan in de buurt.

€ 430.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Nord Pas de Calais
Product
 

St. Denoeux

In een rustige vallei in de buurt van de middeleeuwse stad Montreuil-sur-Mer staat dit gezellige vakantiehuis. Het huis en de naburige FR-24243 zijn smaakvol gerestaureerd en ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Deze locatie is de perfecte uitvalsbasis om deze prachtige streek van Frankrijk te voet of met de fiets te verkennen. Geniet van een maaltijd in de grote, gemeenschappelijke tuin, of ontspan op een van de nabijgelegen stranden van de Côte d'Opale. Het Resort Le Touquet biedt tal van restaurants en winkels of bezoek het pretpark Bagatelle in Merlimont (geopend in de zomer).

€ 190.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Nord Pas de Calais
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla