Folles

U krijgt een indrukwekkende indruk van dit vakantiehuis van ongeveeer 200 jaar oud. In de laatste jaren heeft de nieuwe Britse eigenaar het tot een vakantieonderkomen gemaakt. Het is geschikt voor een lange en een korte vakantie. U kunt hier de speelkamer met de billard gebruiken. De regio Limousin is bekend voor de vele meren, waar ook gemengde watersporten worden aangeboden. Gaat u bijvoorbeeld varen op de Lac Sagnat (8 km) of wandelt u langs Chateauponsac (12 km) en Limoges (46 km)

€ 380.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Limousin
Product
 

Yssandon

Le Puy d'Yssandon is een bijzonder hoge heuvel (355 m), 20 km ten westen van Brive, op de grens van de Dordogne. Al eeuwenlang biedt deze unieke locatie een prachtig panoramisch uitzicht over de heuvelachtige omgeving. De Dordogne is met zijn vele toeristische attracties een veelzijdige omgeving. U verblijft hier in een smaakvol gerenoveerd appartement uit de 17e eeuw, die op de top van de Puy ligt. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over een afgesloten, 600 vierkante meter grote tuin en het zwembad. In de omgeving kunt u ook fietsen en watersporten (bijvoorbeeld in het recreatieve meer Lac du Causse).

€ 319.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Limousin
Product
 

Liginiac

Dit vakantiehuis is recent gebouwd en modern ingericht. De vakantiewoning, die over een heerlijke grote tuin beschikt, staat op een rustig plekje buiten het dorpje Liginiac, op enkele honderden meters van het Lac de La Triouzoune (Meer van Neuvic). U bevindt zich aan de rand van het regionale natuurpark Volcans d'Auvergne en ongeveer 25 km ten westen van Bort-les-Orgues, een toeristische trekpleister dankzij haar specifieke rotsformatie. Een afwisselend, glooiend en natuurrijke landschap, met veel wandel- en (ATB-)fietsmogelijkheden langs slaperige, authentieke dorpjes. Op het nabijgelegen Lac de Triouzoune kunt u zwemmen, watersporten en vissen of genieten van de zon op een prachtig zandstrand. Het vakantiehuis beschikt over 2 badkamers.

€ 639.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Limousin
Product
 

Surdoire

La Chapelle aux Saints 15 km van Beaulieu: Eengezinswoning "Surdoire". Buiten de plaats. Voor alleengebruik: terrein 500 m2. Tuinmeubelen. Toegangsweg tot aan het huis. (8 treden). Parkeerplaats op het terrein. Winkel 3 km, levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km. Tennis 8 km. Let op: auto noodzakelijk.

€ 389.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Limousin
Product
 

Gourdon Murat

Vakantiehuis omgeven door de tuin, een tuin met struiken, een grasveld en een prachtig uitzicht op de open agrarische gebieden. De naaste buren hebben een boerderij. Het interieur is van goede standaard. Deze regio van Frankrijk staat bekend door het natuurpark, Millevaches. De plateau is heuvelachtig en doorkruist rivieren, bossen en meren. Een zwemvijver ligt in Lac Bariousses, nabij Treignac, een charmant stadje aan de oevers van de Vezère. In de nabije omgeving kan niet gewinkeld worden, daarvoor dient u naar Bugeat te gaan.

€ 699.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Limousin
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla