Les Croutes

In een rustige plaats op de grens tussen de Champagnestreek en Bourgondië vindt u dit stijlvolle vakantiehuis met een eigen verwarmd zwembad. Het vakantiehuis bevindt zich op een groot en parkachtig perceel. Het vakantiehuis beschikt over een goed uitgeruste keuken en een uitnodigende woonkamer met tafeltennis, tafelvoetbal, hi-fi en een thuisbioscoop. Bijgebouw met tweepersoonsbed en douche. De omgeving staat wereldwijd bekend om de wijn, zoals Chablis en Champagne. De steden Auxerre, Troyes en de middeleeuwse plaats Noyers met een prachtig marktplein en het kasteel van Ancy-le-Franc zijn in de buurt van dit vakantiehuis gelegen.

€ 1539.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Franse Ardennen
Product
 

Geraudot

Aan de rand van een dorpje in het zuidelijke Champagne, is dit vakantiehuis aangenaam gemeubileerd en staat naast het huis van de eigenaars, maar het is onafhankelijk. Er is een zonnig gebied voor de grote velden. Te voet of met de fiets te bereiken is het meer in het natuurpark Forêt d'Orient om te zonnebaden, zeilen, windsurfen, vissen en zwemmen. De omliggende bossen zijn mooi om te wandelen, vogelspotten of fietsen. Dichtbij zijn de wijngaarden van Champagne en de leuke stad Bar-sur-Arbe met restaurants en markten.

€ 450.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Franse Ardennen
Product
 

Landreville

Dit gerestaureerde huis in een leuk dorp is aangenaam en goed ingericht. Iedere kamer heeft een druiven als thema, wat de eigenaar verbouwd. Tuin met wijnstokken.

€ 380.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Franse Ardennen
Product
 

Athis

Dit vakantiehuis ligt 3 km buiten het kleine dorp Athis, 35 km ten zuiden van Reims. In het hart van de bekende Champagnestreek ligt de koningstad Reims, geroemd om de bijzondere architectuur, kathedraal en vele champagne huizen. De vakantiewoning ligt op een idyllische plek omgeven door water. U heeft zelfs uw eigen privé-meer (ca. 3000 m²) voor de deur. De combinatie van rust, groen, ruimte en wakker worden met het gefluit van de vele vogels maakt dit tot een zeer aangename vakantiestek. De eigenaar is de woning aan het verfraaien, hetgeen te zien is op de foto's van de woonkamer. De tuin is wel omheind, maar het meertje niet. Het is hierom met kleine kinderen goed opletten in de tuin van het vakantiehuis.

€ 480.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Franse Ardennen
Product
 

Les volets bleus

Op 10 min. van het gigantische meer 'Lac du Der', staat dit knusse vakwerkhuis. Opvallend is het overdekte terras van circa 28 m2 met uitzicht op de omheinde tuin. Een heerlijke plek om ook bij minder weer van het buitenleven te genieten.

De eigenaar heeft reeds zijn sporen verdiend met Maison Garde Barrière 38(award winnaar 2013) en heeft zichtbaar alles ingezet om dezelfde kwaliteit van comfort en service ook in dit huis voor te zetten.

Je verblijft aan de rand van een authentiek gehuchtje.
Omringd door het zacht glooiende landschap van de Champagne streek.
Fiets- en wandelpaden beginnen bij de voordeur en zijn ook voor de wat minder geoefende fietser goed begaanbaar.

'Lac du Der' biedt alles aan de water- en natuurliefhebber.
Vanaf oktober komen hier ieder jaar duizenden kraanvogels overwinteren.
Deze laten zich eveneens met regelmaat zien rondom het vakantiehuis.
Met een beetje geluk zie je zelfs reeën en vossen voorbij komen.

De regio biedt naast haar mooie natuur ook cultuur en geschiedenis.
Een bezoek aan Troyes en Verdun is zeker de moeite waard.

De kosten voor het internet is een package prijs; u krijgt hiervoor een internetverbinding, toegang tot Nederlands/Vlaamse TV en de mogelijkheid gratis en onbeperkt naar vaste nummers in Europa te bellen vanuit de vakantiewoning.

€ 327.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Franse Ardennen
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla