Lebonhomme

Dit vakantiehuis, op 30 km van Colmar, heeft een sfeervolle sfeer en is ideaal voor een familievakantie in de Elzas. Niet in de laatste plaats zorgen de vele houtmaterialen voor het juiste gevoel van een bergchalet. U verwacht een prachtig terras en een uitzicht op de bergen, waar u heerlijk kunt ontspannen. De bergmassieven van de regio nodigen u uit voor vele prachtige excursies, en ook het bezoek aan Colmar brengt u naar huis als een onvergetelijke vakantieherinnering.

€ 990.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Elzas
Product
 

Epfig

Dit mooie vakantiehuis op 13 km van Schlettstadt is de ideale uitvalsbasis voor een romantische tijd in de Elzas. Het appartement bevindt zich op de begane grond in het huis van de verhuurder en is functioneel en aangenaam ingericht. De tuin, die bij het huis hoort, mag u natuurlijk graag gebruiken. Dichtbij ligt de imposante Hohkönigsburg, het meest bezochte kasteel in de Elzas. In Schlettstadt, zie de gotische kerk van St. George, de romaanse kerk van St. Fides en een broodmuseum. Het symbool van de Elzas is de ooievaar, die je meerdere keren kunt bewonderen in het Parc des Cigognes, en het middeleeuwse kasteel van Kintzheim biedt adelaar en andere roofvogels een adembenemende vliegshow. In de zogenaamde apenberg van Kintzheim leven veel Barbary-apen op een groot gebied. In Kestenholz vindt u de Heksentoren en in Scherwiller de middeleeuwse kasteelruïne Ortenberg. Colmar is een romantische bestemming. Naast de oude stad is de wijk Krutenau (in het Franse La Petite Venise of Little Venice) met zijn vakwerkhuizen en kleine, oude bruggen een belevenis. Het Maison Pfister of het Pfisterhaus en het Unterlinden Museum zullen u ook bevallen. Dit aangename vakantieverblijf is het perfecte startpunt voor een heerlijke vakantie voor twee in de Elzas.

€ 270.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Elzas
Product
 

Ebersheim

Dit vakantiehuis met klimop begroeide gevel ligt op 7,4 km van Schlettstadt en is ideaal voor een gezinsvakantie in de Elzas. Binnen wacht een lichte en uitnodigende sfeer op u, en buiten nodigt een groen ingebed terras uit tot eten en ontspannen. In de grote gemeenschappelijke tuin kunt u ook ontspannen of zonnebaden, en ook hier voelen uw viervoetige vrienden zich op hun gemak. In deze regio vol geschiedenis kunt u bijvoorbeeld Schlettstadt bezoeken en de gotische kerk van St. George en de Romaanse kerk van St. Fides bezoeken.

€ 649.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Elzas
Product
 

Au pied des Vosges

Flatgebouw "Au pied des Vosges". In de plaats, centrale, drukke ligging, aan een hoofdweg. Toegangsweg (bergweg). In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. Winkel, restaurant, bushalte 100 m. Attracties in de buurt: Route des vins, Obernai 18 km, Strasbourg 38 km, Europa-park 60 km.

€ 375.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Elzas
Product
 

Neuwiller les Saverne

Appartement in een huis wat is gelegen op slechts 12 km van Saverne, dat zeker een bezoek waard is. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en het een eigen balkon. De tuin wordt gedeeld met de verhuurders. Garage bevindt zich onder het appartement.

€ 329.00

Lees meer...

Frankrijk   -    Elzas
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla