APRIL

Op het sønderstrand op Rømø aan het einde van een weg bevindt zich dit vakantiehuis. Het landschap is hier golvend en de duinen dienen als windscherm. Het uitzicht op het landschap van Sylt is prachtig. Vanuit de woonkeuken arriveert u bij het zwembad en de terrassen. Op deze ongestoorde plek kunt u altijd rust vinden. Er zijn 2 badkamers aanwezig. Éen daarvan ligt bij het zwembad. U kunt ook gebruik maken van de grote, 5 persoons whirlpool en sauna. Er zijn 2 energiebesparende warmtepompen in het huis, deze zorgen ieder op zijn eigen manier voor een beperkt bedrag aan uitgaven. Het huis is gelegen in een veilige omgeving, en biedt alles wat een moderne familie verwacht.

€ 679.00

Lees meer...

Denemarken   -    Zuid Denemarken
Product
 

Enghuset

Mooi vakantiehuis met een grote ruimte, dat tot aan het dak open is. Het vakantiehuis bevindt zich op een licht heuvelachtig grondstuk en in de buurt van strandweg 8 en enkele winkels. In een doodlopende straat gelegen. Hier vindt u rust en ontspanning dicht in de buurt van de natuur. Toch is het vakantiehuis centraal gelegen. U kunt de auto laten staan en alles te voet bereiken. Voor de kachel is een rooster geplaatst, wat veiliger is voor kinderen. In de tuin staan enkele speeltoestellen. Bij het huis hoort een 70m2 groot en omsluitend terras.

€ 459.00

Lees meer...

Denemarken   -    Zuid Denemarken
Product
 

Gimle

Dit charmante houten huis is mooi gelegen op een groot natuurperceel. Desondanks zijn er diverse mogelijkheden om beschut tegen de wind te zitten en te genieten van het open landschap. In huis kunt u genieten van het wonderschone uitzicht, maar het biedt u ook veel comfort. Hier kunt u in de vakantie fit blijven. In de annex staan een roeiapparaat, een buiktrainer en halters tot uw beschikking. In huis zijn 2 tv´s, een videorecorder als ook twee DVD-spelers voorhanden.

€ 330.00

Lees meer...

Denemarken   -    Zuid Denemarken
Product
 

Alsbo

Heeft u altijd al eens zeehonden willen zien? Dan is Fanø de plek! De gezellige dieren liggen vaak te soezen op de zandbanken voor het eiland. Maar dé attractie van Fanø zijn de prima en kindvriendelijke zandstranden, die tot de beste van Europa horen. Is het weer niet geschikt voor strandpret, dan kunt u rondneuzen in de oude koopsteden met hun idyllische huizen met strodak en hun steegjes die gonzen van leven en muziek. Diverse musea tonen u kunst en cultuur. Verder kunt u genieten van muziekfestivals, volksmuziek en -dans, wedstrijdjes vliegeren, golf- en tennisbanen, wandelingen in de natuur en de waddenzee (voor kinderen en volwassenen), paardrijden en nog veel meer. Een zee aan mogelijkheden!

€ 270.00

Lees meer...

Denemarken   -    Zuid Denemarken
Product
 

Dukkehuset

Dit gezellige en prachtig gerestaureerde vakwerkhuis, 'Dukkehuset' (Poppenhuis) is gelegen aan de rand van Snøde, recht tegenover de dorpsvijver. Dit huis is ingericht met een romantisch tintje, een harmonieus kleurenschema en zichtbare balken. Er zijn speelplaatsen voor de jongste familieleden aanwezig. De stranden van Snøde, Stoense Udflytter en Lohals liggen op korte afstand. Dit geldt ook voor de jachthaven van Lohals en beboste gebieden in de omgeving. Langeland heeft mooie, kindvriendelijke stranden, waar het mooie blauwe water het hele gezin uitnodigt tot allerlei activiteiten. Dit eiland staat bekend om zijn prachtige landschappen en is bijzonder geschikt voor fietsen en wandelen. Aan de kust zijn er rijke visgronden, het gebied herbergt ook een aantal visvijvers. Maak een boottocht met een van de oude houten boten om het Süd Fünens archipel te ontdekken. Een bootocht duurt 2-6 uur. Wij raden u tevens een bezoek aan naar het slot Valdemars in Tåsinge. Ook de charmante stad, Rudkøbing, met pittoreske gebouwen, pleinen en smalle straatjes met kinderkopjes is een bezoek waard. Een bijzonder charmant eiland, dat vrijwel overal anders is.

€ 310.00

Lees meer...

Denemarken   -    Zuid Denemarken
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla