Søkig

Gezellig ingericht vakantiehuis met een bijbehorend hoger gelegen terras, vanaf het terras heeft u uitzicht over een klein meer. Het huis heeft een gezellige woonkamer, drie mooie slaapkamers en en badkamer met een zitbad. Het vakantiehuis ligt bij Strøby Ladplads op het noorderlijke deel van Stevns. Het gebied is een gezellige vakantiebestemming aan het strand en het bos. Hier vindt u winkelmogelijkheden en restaurants in de nabijheid en de dichtstbijzijnde grote stad is Køge, welke op 13km noordelijk van het vakantiehuis ligt.

€ 449.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

3

Op het kleine eiland Bogø bij Møn met de gemoedelijke stad Stege en de kust 'Möns Klint' ligt dit nieuwe vakantiehuis. Het meubilair en de moderne keuken met alle comfort zijn van goede kwaliteit en hoge standaard. In de winter draagt de openhaard zeker aan de juiste vakantiestemming bij. De badkamer heeft een whirlpool en toegang tot de sauna. Aspecten die vanzelfsprekend tot een Luxus huis behoren. De omgeving biedt veel vrijetijdsmogelijkheden. Het huis is dus ideaal voor zowel een actieve als een ontspannen vakantie.

€ 280.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Godset

Het mooie eiland Møn biedt een unieke, ongerepte natuur: Møns Klint met zijn hoge witte krijtklippen, kilometers van rustige zandstranden en oerbossen, heide en graslanden, kerkjes met unieke Middeleeuwse muurschilderingen vol symboliek, grafheuvels van voor onze tijdrekening en het middeleeuws stadje Stege met één van de best bewaarde stadswallen van Noord-Europa. Bezoek ook de stad Vordingborg met Gåsetårnet (de Ganzentoren), een historische verdedigingstoren uit de stadswal, de best bewaarde van Denemarken. Op ongeveer 1 uur rijden liggen het pretpark BonBon-Land en de glasateliers van Holmegaard Glasværk nabij Næstved, een gezellig Deens provinciestadje.

€ 329.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Ydø Albuen

Huis "Ydø/Albuen". 600 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Overdekte parkeerplaats bij het huis. Carport. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 14 km.

€ 316.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Orø

Huis "Orø". 300 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 1.5 km.

€ 316.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla