Rødvig Stevns

Vakantiehuis van 72 m².
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 2x Stapelbed,
Woonkamer met open keuken: 2x Opklapbed(den) of matras(sen),
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
Terras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras

€ 619.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Store Fuglede

Charmant vakantiehuis op de 2de rij vanaf een badstrand. Terras met zeezicht. De omgeving is moi en geschikt om te wandelen. Bjerge Sydstrand heeft een mooi zandstrand met helder water, de bodem loopt langzaam af. Er zijn hier geen verborgen stromingen. Bij eb ontstaan kleine zandeilandjes. Aan de zuidelijke kant liggen een beachvolleyveld en een speeltuin. Hier kunt u goed wandelen, zeilen, surfen en vissen. Slagelse is het centrum van West Seeland en heeft leuke winkels. Hier is ook een grote kazerne en elke woensdag rijdt de garde door de stad. Bezoek ook de 10.000 m² grote tuinen van Birkegårdens Haver met dieren en een speeltuin, evenals het landgoed Kragerup, waar u ook diverse activiteiten worden aangeboden zoals bijvoorbeeld een boomkroonpas of een tocht met de kano door de grachten van de burcht.

€ 319.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Store Heddinge

Met uitzicht op de Øresund en direct bij de kliffen van Stevns bevindt zich dit appartement.Een unieke locatie in een doodlopende straat. U heeft toegang tot de kliffen en het strand. Recreatieve vissers verblijven hier direct bij een visplaats. Het appartement bevindt zich naast het vakantieverblijf van de eigenaars. Tuin en terras door de vakantiegasten te gebruiken. U verblijft hier in een rustig en mooi natuurgebied. Het is een charmant appartement en hier beleeft u een ontspannen vakantie met familie of visvrienden.

€ 559.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Errindlev

Dit is het ideale onderkomen op het platteland. De grote boerderij ligt in de buurt van Errindlev en het water. De inrichting is in een orginele stijl en het huis biedt veel ruimte voor de hele familie.

€ 380.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla