Højby Lyng

Huis "Højby Lyng". 1.8 km van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 2 km.

€ 492.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Ellinge Lyng

Huis "Ellinge Lyng". 1.5 km van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 1 km.

€ 266.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Le Coucou

Buren van DK-3176.

€ 399.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Klintebjerggård

Unieke kans om in dit prachtige landhuis dit prachtige landhuis te verblijven. Het hoofdgebouw wordt verhuurd. Het huis bestaat uit een begane grond met een grote lichte keuken. die open is naar de woonkamer In de keuken is een dubbele vaatwasser en een dubbele koelkast, die beide zijn ingebouwd in de lades in de keuken elementen. Er is een trap naar de kelder. Er is een kraan die kokend water geeft en u binnen een mum van tijd voorziet van koffie, thee. Vanuit de keuken/woonkamer komt u op de terrassen op het zuiden, waar een prachtig rieten terras is gelegen met barbecue en eettafels. Er is ook een hal/wasruimte met toegang tot de eerste verdieping via een kleine trap, waaronder een badkamer zonder vloerverwarming. Voor de rest is het hele huis voorzien van vloerverwarming - zelfs onder de prachtige witte gepigmenteerde plankenvloer.
Bij de gemeenschappelijke ruimte is een woonkamer met openslaande deuren die het licht prachtig binnenlaten. Verder in het huis is een hal en via een trap komt u naar de smaakvolle badkamer en een slaapkamer. De eerste verdieping heeft een open plafond tot het dak en een mooie woonkamer met grote ramen, zodat u kunt genieten van het prachtige uitzicht over het water. Tevens zijn er drie kamers. Zowel de begane grond als de eerste verdieping heeft u een flatscreen-tv, op de eerste verdieping alleen gratis Deense zenders en TV2t. Voor kinderen is er een drie-in-één speltafel met biljart, tafelvoetbal en airhockey.

€ 559.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Askø

Huis "Askø". 100 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, sauna, spa centrum, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 1 km, restaurant 20 km.

€ 625.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla