Horslunde

Hier wordt u een Bauerhofidyll aangeboden. Dit grote vakwerkhuis is gezellig ingericht en beschikt over stijlvol meubilair die bij het huis past. Dit huis is een goed uitgangspunt voor families en golfers die een actieve vakantie wensen. Ontspanning is hier een groot gegeven, daar waar de grote tuin grenst aan velden en natuur. Het is hier erg rustig. Echter zijn de prachtige bezienswaardigheden, visplaatsen en mooie stranden niet ver weg.

€ 299.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Røsnæs Saltbæk Strand

Huis "Røsnæs/Saltbæk Strand". 500 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), wasmachine. Levensmiddelenwinkel 6 km, restaurant 6 km.

€ 239.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Nørre Alslev

Oreholm:
Dit vakantiehuis biedt u schitterend uitzicht over de Storstrøm, een voormalige cursusgebouw. Omringd door paardenstallen en de mooie omgeving (grondstuk van 45.000 m²) bent u hier aan het juiste adres voor een familiefeest, jubileumverjaardag, communiefeest, bedrijfsfeest en conferenties. Oreholm heeft 16 slaapplaatsen, een conferentiekamer met beamer en een keuken met alle moderne voorzieningen. Daarbij komen een zwembadgedeelte met sauna en uitzicht op het water. In de recreatieruimte in de kelder kunt u biljarten, tafelvoetballen en tafeltennissen. In de eetkamer en in de andere kamers staan comfortabele meubels en in het gehele gebouw is draadloos internet (75/75 Mbit). Het huis is gebouwd met de beste matrialen en in een maritieme sfeer gehouden. In de tuin kunt u ontspannen en spelen, hij is aan alle kanten afgeschermd. Hier is ook een gezellige vuurplaats met tuinmeubels en een barbecue zodat u tijdens de deense zomeravonden buiten kunt genieten.

Strandly:
Het huis staat aan een kort voetpad in de buurt van het hoofdgebouw (Oreholm). U heeft hier de beschikking over 6 slaapkamers voor in totaal 12 personen. Strandly is in 1917 gebouwd en in 2004 grondig gerenoveerd. Op de begane grond is een mooie, compleet ingericht keuken en een kleine eethoek. Boven is een gezellige recreatieruimte met degelijke meubels en een televisie. In Strandly is natuurlijk ook gratis draadloos internet (75/75 Mbit).

Gebied:
Bij beide huizen staan paardenboxen, stallen en een manege. U kunt gratis twee paarden meenemen en gebruik maken van alle voorzieningen. Op het grondstuk is een omheinde tennisbaan met uitzicht op het water, ook deze kunt u gratis gebruiken. Als u wilt vissen of surfen bent u hier aan het juiste adres.
Vordingborg is gelegen aan de andere kant van de Storstrøm. Hier zijn diverse winkels en attracties. Breng een bezoek aan de bergruine en Gåsetårnet. De haven van Vordingborg is de hele zomer in bedrijf en er heerst dan ook een maritieme sfeer. Vanuit het vakantiehuis is het ook net ver naar Bonbonland in Holme-Olstrup en Tivoli in Kopenhagen. Op Noordfalster zijn mooie badstranden en een schitterende natuur. Neem uw fiets mee of huur ze via Dansommer en laat ze bij het huis afleveren.

Als u Oreholm voor 16 personen boekt, ontvangt u een korting van 20 % op de huursom. Neem hiervoor contact op met onze boekingsafdeling.

Aankomst:
Minstens twee uur voor uw aankomst bij het huis moet u contact opnemen met ons serviceteam.

Aankomst tussen 15 en 18 uur.
Bij aankomst dient u een verplichte borgsom te betalen van DKK 15.000.

€ 1410.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Mosebølle

Huis "Mosebølle". 100 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, Internet (WiFi), wasmachine. Levensmiddelenwinkel 4 km, restaurant 2 km.

€ 553.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 

Stubbekøbing Ore

Huis "Stubbekøbing/Ore". 200 m van zee. Voor medegebruik: barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 1.3 km, restaurant 3 km.

€ 175.00

Lees meer...

Denemarken   -    Seeland
Product
 
Deze website is een onderdeel van JV-Media. Met dank aan Joomla templates by a4joomla